بریدههای کتاب احمدرضا بیابانی احمدرضا بیابانی 1404/4/5 شاهنامه: بر پایه چاپ مسکو جلد 1 ابوالقاسم فردوسی 5.0 1 صفحۀ 244 چنین است رسم سرای سپنج یکی زو تن اسان و دیگر به رنج برین و بر آن روز هم بگذرد خردمند مردم چرا غم خورد 0 3 احمدرضا بیابانی 1404/4/2 شاهنامه: بر پایه چاپ مسکو جلد 1 ابوالقاسم فردوسی 5.0 1 صفحۀ 226 پسر گر به جاه از تو برتر شود هم از رشک مهر تو لاغر شود 0 2 احمدرضا بیابانی 1404/4/1 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 80 صفحۀ 6 انکه با هیولا دست و پنجه نرم می کند باید بپاید که خود در این میانه هیولا نشود. اگر دیری در مغاکی چشم بدوزی ، آن مغاک نیز در تو چشم میدوزد. فریدریش نیچه 0 8 احمدرضا بیابانی 1404/3/31 الکس پی یر لومتر 4.3 14 صفحۀ 351 برای ما چیزی که مهمه حقیقت نیست ، عدالته...... 0 2 احمدرضا بیابانی 1404/3/30 بوف کور صادق هدایت 3.7 210 صفحۀ 85 من بیشتر خوشم می امد با یک نفر دوست یا اشنا حرف بزنم تا با خدا ، با قادر متعال! چون خدا از سر من زیاد بود 0 2 احمدرضا بیابانی 1404/3/30 بوف کور صادق هدایت 3.7 210 صفحۀ 49 شاید از انجایی که همه روابط من با دنیای زنده ها بریده شده ، یادگار های گذشته جلویم نقش می بندد...... 1 32 احمدرضا بیابانی 1404/3/23 آرمانشهر: یوتوپیا تامس مور 3.7 2 صفحۀ 55 شاه باید هرچه کمتر به رعایای خود بدهد ، چون که به سود او نیست که مردم ثروت و ازادی داشته باشند ، چون ثروت و ازادی مردم را در برابر ستم و بیداد سرکش میکند ، در حالی که فقر مردم شکیبا میکند و روح سرکشی را در ایشان میکشد . 0 3 احمدرضا بیابانی 1404/3/18 آرمانشهر: یوتوپیا تامس مور 3.7 2 صفحۀ 34 پادشاهان همواره بحق یا به ناحق در پی به چنگ اوردن سرزمین های تازه اند به جای آنکه در اندیشه شیوه بهتر فرمانروایی بر آنچه هم اکنون دارند باشند. 0 1 احمدرضا بیابانی 1404/3/12 الکس پی یر لومتر 4.3 14 صفحۀ 155 هیچ وقت تصور نمی کرد اخرین فرد زنده زندگی خودش باشد 0 2 احمدرضا بیابانی 1404/3/9 شاهنامه: بر پایه چاپ مسکو جلد 1 ابوالقاسم فردوسی 5.0 1 صفحۀ 161 ایا دانشی مرد بسیار هوش همه چادر ازمندی مپوش که تخت و کُلَه چون تو بسیار دید چنین داستان چند خواهی شنید چه جویی از این تیره خاک نژند که هم بازگرداندت مستمند که گر چرخ گردان کشد زین تو سر انجام خشتست بالین تو 0 3 احمدرضا بیابانی 1404/3/7 سیمای محمد علی شریعتی 3.9 4 صفحۀ 18 آن که در سرمای زمستان ، بی پوشاک در خانه فاقه زده اش نشسته و کودکان معصومش را میبیند که از سرما میلرزند و لب هایشان کبود شده است و اشک بر گوشه چشمانشان افسرده است هرگز خانه و زن و فرزند را همچون بودا در جستجوی اتش خاموش رها نمی کند وی در جستجوی اتش فروزان است که زبانه بزند ، سوزاند و گرم کند 0 1 احمدرضا بیابانی 1404/3/7 الکس پی یر لومتر 4.3 14 صفحۀ 52 قدرت واقعی همیشه در سخت بودن و صلابت نیست ، بلکه در توانایی انطباق و انعطاف پذیری خود را نشان می دهد. 0 38 احمدرضا بیابانی 1404/3/6 سیمای محمد علی شریعتی 3.9 4 صفحۀ 9 کنفسیوس به جامعه می اندیشید و لائوتزو به فرد ، او به بیرون و این به درون . زرتشت به زندگی رو میکند و بودا از ان می گریزد او جهان بینی روشن دارد و نگاهی خوشبین و این تاریک و بد بین . زرتشت پیغمبر اتش بر افروخته است و بودا جوینده اتش خاموش. 0 1 احمدرضا بیابانی 1404/3/4 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 152 صفحۀ 82 یک ورقه دیپلم یا لیسانس یعنی چه ? یعنی تصدیق به اینکه صاحب این ورقه ، دوازده سال یا پانزده سال تمام و سالی چهار بار یا ده بار در فشار ترس قرار گرفته و قدرت محرکش ترس است و ترس است و ترس ! 0 1 احمدرضا بیابانی 1404/3/4 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 152 صفحۀ 79 که این اسم ها و فرمول ها و سنه ها و محفوظات ، جایی از عمر پر از بیکاری فردای بچه ها را نخواهد گرفت . 0 1 احمدرضا بیابانی 1404/3/3 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 152 صفحۀ 70 فکرش را که می کردم می دیدم در هر خراب شده ای از گوشه های زندگی که افتاده باشی ، کم کم چنان در ابتذال فرو می روی و چنان عادتت می شود که حتی نمی خواهی داد بزنی 0 2 احمدرضا بیابانی 1404/3/1 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 152 صفحۀ 26 فکر کردم شاید علت این همه زمین خوردن این باشد که بیشترشان کفش حسابی ندارند 0 3 احمدرضا بیابانی 1404/2/29 سه قطره خون صادق هدایت 3.9 38 صفحۀ 172 این مردم ده را میگویی ? بیچاره ها ... از جانواران هم کمترند ، انچه که انها را اداره میکند ، اول شکم ، بعد شهوت است ، با یک مشت غضب و یک مشت باید و نباید که کورکورانه به گوش انها خوانده اند 0 2