بریده کتابهای جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! حسنآ 1402/7/4 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 33 بریستال،دنیا پر از تیرگیه،اگه غیر از این رو باور کنی،احمقی. 2 13 Kosar 1402/6/30 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 421 وقتی توان شاد بودن را از دست بدیم، خودمون رو تا سطح مشکلاتی که باهاشون روبرو هستیم پایین میآریم... 0 8 ـ روشنا. 1403/8/9 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 301 مادام ودربری گفت: «اینجا طعمه مهم نیست، شکاره که اهمیت داره. آدمها همیشه برای متحد موندن احتیاج داشتهان از چیزی بترسن یا متنفر باشن. اگه چیزی نداشته باشن که فتحش کنن یا بهش پیروز بشن، نمیتونن حس برتری داشته باشن. بعضی آدمها برای ذرهای احساس عزت نفس حاضرن کل دنیا رو ویرون کنن. ولی نباید فکر کنیم که دیگه امیدی بهشون نیست. همونطور که توی معدن به امرلدا گفتم، این مدرسه میتونه با تربیت نمونههایی مثل شما کاری کنه که آدمها دست از کارهای کینهتوزانهشون بردارن.» 0 2 Kosar 1402/6/30 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 399 نبرد خوبی و بدی توی میدون جنگ رخ نمیده، بلکه درون تک تک ما شروع میشه. اجازه نده خشمت برات تعیین کنه که کدوم طرفی هستی:) 0 3 Kosar 1402/6/30 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 421 واقعیت اینه که مبارزه همیشه هست. همیشه پلهایی هست که باید ازشون عبور کرد و همیشه سنگهایی هست که باید از سر راه برداشت. ولی هرگز نباید فرصت لذت بردن از خوشیهای عمرمون را هدر بریم:) 1 6 Kosar 1402/6/30 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 421 جهان هیچ وقت برای به به جای بهتری تبدیل نمیشه، مگر اینکه ما اون رو برای همه به جای بهتری تبدیل کنیم:) 0 3 Kosar 1402/6/30 جادوهای همیشگی؛ جادو ممنوع! کریس کالفر 4.6 5 صفحۀ 399 هر چقدر هم که دنیا بی رحم و نامهربون شد، هیچ وقت خوشخالیت رو فدا نکن. هر چقدرکسی باهات بد تاکرد، هیچ وقت اجازه نده نفرت از کسی دل سوزی و رحم رو ازت بدزده :) 0 2