بریدههای کتاب گالری اجساد محمد سعید میرابیان 1403/3/16 گالری اجساد حسن بلاسم 3.4 8 صفحۀ 41 مردهها معمولا صادقاند، حتی حرامزادههایشان... 0 0 مبینـا خانومـِ قربانی 1402/9/7 گالری اجساد حسن بلاسم 3.4 8 صفحۀ 99 شاید گم شده بودم و قطبنمای من چیزی نبود جز اشتیاق و ترس از گوناگونی حیات. فکری فکر دیگر را نقض میکرد و یک مفهوم مفهومی دیگر را پنهان. نظریه ای نظریهی دیگر را رازآلودتر میکرد. یک حس حس دیگر را به چالش میکشید. کتابی کتاب دیگر را به استهزا میگرفت. شعری بر شعر دیگر سایه میانداخت. نردبانی بالا میرفت و آن یکی پایین میآمد. دانش برای من، اغلب اوقات، مثل ترفند چاقو بود: فقطیک پوچی اسرارآمیز یا صرفا یک بازی دلچسب. هزار و یک چاقو 0 4 Saba 5 روز پیش گالری اجساد حسن بلاسم 3.4 8 صفحۀ 129 بشر تنها موجودی نیست که به خاطر نون،عشق یا قدرت می کُشه،چون حیوانات هم توی جنگل به اشکال مختلف همین کار رو می کنند ولی انسان تنها مخلوقیه که به خاطر عقیده می کشه. 0 3 Saba 5 روز پیش گالری اجساد حسن بلاسم 3.4 8 صفحۀ 131 جهان از خلال احساس،کلمه،کابوس و شریان های مخفی دیگه یکسره به هم پیوسته ست. 0 6 سهیلا صادقی 1403/9/21 گالری اجساد حسن بلاسم 3.4 8 صفحۀ 19 مردمی که ترسیدهاند هرچیزی بهت میدن. 0 5