بریدههای کتاب ملاقات با مرگ زهرا 1403/5/1 ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 41 آدم بعض وقت ها تسلیم می شود چون از داد و قال میترسد .. بله ، داد و قال واقعا چیز ناراحت کنندهدای است . ولی به نظر من ، آدم باید برای آزادی مبارزه کند ؛ ارزشش را دارد. 0 1 زهرا 1403/5/1 ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 35 به نظر من ، هیچ زنی نباید به مردی که برای خودش ارزش قائل نیست اعتنا بکند . 0 5 آیلار 1403/5/15 ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 37 دکتر ژرار اعتقاد داشت که هیچ نژاد و قوم و ملت و فردی را نمی توان آزاد تلقی کرد؛ هرچند که بندگی مراتب متفاوتی دارد؛ بعضی ها کمتر از دیگران در اسارت اند. 0 15 زهرا 1403/5/1 ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 35 سرنوشت هرکسی در دست خودش است.آدمی که برای خودش ارزش قائل باشد ، همتی می کند و زندگی خود را نجات می دهد. آدم نباید بنشیند و منتظر حوادث باشد .خودِ آدم باید حرکتی بکند. 0 11 یگانه 2 روز پیش ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 233 حسادت و غریزهٔ مالکیت از ریشهدار ترین غرایز انسان است. 0 2 یگانه 2 روز پیش ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 78 مردها همیشه فکر میکنند میتوانند هرچیزی را به زنان تحمیل کنند. 0 1 یگانه 2 روز پیش ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 79 این حرف را از من به خاطر داشته باشید: اگر قرار است کاری درست انجام شود، بسپاریدش به دست زنان. 0 1 یگانه دیروز ملاقات با مرگ آگاتا کریستی 4.2 4 صفحۀ 54 آدم نمیتواند به سادگی بخشی از چیزی شود که بهش تعلق ندارد و فقط در موردش شنیده و یا یاد گرفته. 0 1