بریده کتابهای بچه ای که نمی خواست آدم باشد! رضیه عرب 1403/3/24 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 43 آدی هم عجیب ترین چیزی را گفت که تا به حال شنیده بودم. او گفت این خانه حیاط دارد و حیاطش همه دنیاست. اولش خیلی متوجه نشدم یعنی چی، اما دومش که کمی فکر کردم، به این نتیجه رسیدم که یعنی همه آدمها، حتی اگر در خانه های خودشان هم باشند، تازه در هر جای این دنیا، پس توی حیاط صاحب این خانه هستند! این ها اگر عجیب نیست پس چیست؟ 0 2 فاطر ۱۳۵ 1403/3/22 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 26 کاش پدر و مادرها میتوانستند توی دل بچهّهایشان را ببینند؛ آن وقت میفهمیدند که بچهّهایشان آن قدرها هم که آن ها فکر میکنند، تربیت ندار و ناخوب نیستند. 0 0 عَلَـویه 1403/3/16 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 43 گفتم :« آدی...خانه ی خدا حیاط ندارد؟» او گفت این خانه حیاط دارد و حیاطش همه ی دنیاست . اولش خیلی متوجه نشدم یعنی چه ، اما دومش که کمی فکر کردم ، به این نتیجه رسیدم که یعنی همه ی آدم ها حتی اگر در خانه های خودشان هم باشند ، تازه در هر جای این دنیا ، پس توی حیاط صاحب این خانه هستند ! 0 2 عَلَـویه 1403/3/16 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 29 با اینکه می دانم داریم کار خوبی نمی کنیم ، نمی دانم پس چرا داریم این کار را می کنیم. 0 1 رضیه عرب 1403/3/24 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 75 مردم ها همگـی رفتنـد پیـش مـرد مهربـان و بـه او قول دادند که همیشـه دوسـت او، یعنی دوسـت علی باشـند و او یعنی علـی سرپرستشان باشد. و چـون دوسـت دارمشـان به آقـای پیامبـر زیـاد اسـت پس دوسـت دارمشـان بـه علـی هـم زیاد شود. من هم توی دلم قول دادم که حرف های آقای پیامبر را گوش کنم دوست دارمم به علی، یعنی همان مرد مهربان را هیچ وقتِ هیچ وقت پس نگیرم. 0 3 عَلَـویه 1403/3/16 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 65 کاش مثل آقای پیامبر ، آدم هایی بودندکه همه بتوانند از آن ها کارهای نه بَد و خوب خوب یاد بگیرند! فقط ای کاش وقتی که یادبگیر شدند ، آن ها را فراموش نکنند! 0 1 عَلَـویه 1403/3/16 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 79 بعضی وقت ها آدی و بعضی از آدم ها آن قدر خوبِ خوبِ خوب هستند که به خاطر همین ، "من خیلی دلم میخواد مثل آن ها آدم باشم !" 0 2 زهرا سلیمانی 1403/3/24 بچه ای که نمی خواست آدم باشد! زهرا موسوی 4.3 22 صفحۀ 64 یک آدم چطوری می تواند تنهایی یادبده ی یک عالمه چیز به آدم های دنیا باشد؟! اگر یک روزی اتفّاقی برای او، یعنی آقای پیامبر بیفتد و دیگر نباشد، چی؟ کاش مثل آقای پیامبر، آدم هایی بودند که همه بتوانند از آن ها کارهای نه بدَ و خوب خوب یاد بگیرند! فقط ای کاش وقتی که یادبگیر شدند، آن ها را فراموش نکنند! چون بعضی وقتها آدی و بعضی از آدمها فراموشکنندهترینها میشوند؛ به خاطر همین، من اصلا دوست ندارم آدم باشم! 0 1