بریده کتابهای دروغگویی روی مبل yafa 1403/3/10 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 101 همهچیز ناپدید خواهد شد. این ماهیت تجربه است. هیچچیز پایدار نیست. پایداری توهم است؛ و روزی منظومه خورشیدی نابود خواهد شد. 0 5 yafa 1403/3/23 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 298 1 25 شقایق 1402/12/19 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 68 پدربزرگ من... چیز زیادی ازش یادم نمیاد جز اینکه شطرنج بازی کردن رو بهم یاد داد، هر بار که بازیمون تموم میشد و مهره ها رو توی جعبهش میذاشتیم، یه چیز بهمن می گفت، هنوز صدای آرومش تو گوشمه:« میبینی کرول! زندگی مثل شطرنجه؛ وقتی بازی تموم میشه، همه ی مهره ها، پیاده، شاه، وزیر... همه به یک جعبه بر میگردن...» 2 29 AMI HP 1402/6/2 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 509 اگه روی سنگ قبر مشتریت بنوسین که اون شیفته ی پول بوده، چه حسی بهش دست میده؟ آیا دوست داره کل زندگیش در چنین جمله ای خلاصه بشه؟ 0 4 yafa 1403/5/19 دروغگویی روی مبل اروین دی. یالوم 4.0 17 صفحۀ 380 همونطور که میدونی ما همیشه روز تولد رو به عنوان چیزی خوشحالکننده جشن میگیریم، ولی به نظر من عکس این مسئله صادقه. این تولدها نمادهای ناراحتکنندهای هستن که نشون میدن عمرمون درحال تموم شدنه و جشن تولد تلاشی برای رد کردن این ناراحتیه. 0 9