بریدههای کتاب سفرهای گالیور دارچین 1403/11/25 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 141 شما اشکارا ثابت کردید که نادانی،تنبلی وشرارت ویژگی خاص قانون گذاراناند کسانی بهتر از همه قوانین را شرح میدهند،تفسیر میکنند و به کار میبندند که علاقه و تواناییشان در به بیراهه بردن و سردرگم کردن قوانین واجتناب از انهاست 0 0 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 274 گفت ما را نوعی حیوان میبیند که برحسب اتفاقی که قادر نبود آن را حدس بزند، بهرهای ناچیز از عقل و منطق بردهایم و از آن استفادهای نمیکنیم مگر برای کمک به بدترکردن فسادهای ذاتیمان و بهدستآوردن فسادهای جدیدی که طبیعت به ما نداده. 0 4 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 240 پیوسته واژهی یاهو را تشخیص میدادم که هر کدام بارها آن را تکرار کردند و اگرچه قادر نبودم معنیاش را حدس بزنم، مادامی که آن دو اسب به گفتوشنود مشغول بودند، تلاش کردم این واژه را به زبان خود تمرین کنم و همین که ساکت شدند جسورانه با صدایی بلند یاهو را به زبان آوردم و در عین حال تا جایی که میتوانستم شیههی اسبها را تقلید کردم؛ هر دو با شنیدن این کلمه آشکارا حیرتزده شدند. 0 3 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 275 0 3 محدثه حسنی 1403/8/13 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 54 0 8 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 149 اشرافزادگان اغلب برای قدرت میجنگند، مردم برای آزادی و پادشاه برای حاکمیت مطلق. 0 5 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 218 0 3 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 37 آنها از این واهمه داشتند که فرار کنم، تغذیهام بسیار گران تمام شود و قحطی در پی داشته باشد. گاه تصمیم میگرفتند گرسنه نگهم دارند یا دستکم با تیرهای زهرآگین صورت و دستهایم را هدف قرار بدهند تا زود بمیرم، اما دوباره این را در نظر میگرفتند که بوی گند لاشهای به این بزرگی ممکن است منجر به شیوع نوعی طاعون در پایتخت شود و این آفت چه بسا در سراسر کشور گسترش بیابد. 0 3 محدثه حسنی 1403/8/12 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 48 هر گاه بزرگترین خدماتی را که به شاهان میکنیم با یک بار امتناع از برآوردن علایقشان در ترازو بگذاریم میبینیم که هیچ وزنی ندارند. 0 4 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 256 0 1 علیرضا فتاح 1402/11/13 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 189 0 3 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 63 از آنجا که اندازهی معمولی بومیان زیر پانزده سانتیمتر است، دربارهی حیوانات دیگر و همچنین گیاهان و درختان نیز درست همین تناسب وجود دارد، مثلاً بلندقامتترین اسبها و گاوها بین ده تا دوازده سانتیمتر قد دارند و گوسفندان کموبیش چهار سانتیمتر. 0 3 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 272 0 2 علیرضا فتاح 1402/11/15 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 200 توصیه میکرد که تمام سناتورهای شورای بزرگ هر کشور، پس از آنکه عقیدهی خود را ابراز کردند و در دفاع از آن دلایلشان را آوردند، باید مجبور شوند رأی مخالف به آن بدهند، چون اگر این کار را انجام بدهند نتیجه بیشک به نفع مردم تمام خواهد شد. 0 14 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 54 تاریخ ششهزارماههی ما جز به امپراتوریهای بزرگ لیلیپوت و بلفوسکو به هیچ منطقهی دیگری اشاره نکرده. این دو قدرت عظیم همانطور که میگفتم در سیوشش ماه گذشته درگیر جنگی سخت لجاجتآمیز بودهاند. شروع آن به این ترتیب بود. همه متفقالقول معترفاند که شیوهی شکستن تخممرغ پیش از خوردنش از سرِ بزرگ آن بوده، اما پدربزرگ اعلیحضرت ما وقتی پسربچهای بود و میخواست تخممرغی بخورد، آن را طبق رسوم باستانی شکست و برحسب اتفاق یکی از انگشتان خود را برید. سپس پدربزرگ ایشان، حضرت امپراتور فرمانی صادر کرد و به همهی رعایای خود دستور داد که تخممرغها را از سر کوچکشان بشکنند. 0 3 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 214 وقتی زندگان و مردگان را با هم قیاس کردم بیاختیار تحتتاثیر قرار گرفتم که میدیدم اولادشان چگونه تمام این فضایل بومی را برای ذرهای پول به حراج گذاشتهاند، اولادی که با فروش آرای خود و دستکاری انتخابات، هر نوع پلیدی و فسادی را که میتوان در دربار آموخت فرا گرفتهاند. 0 3 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 310 0 3 روشنا 1403/7/29 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 259 0 1 سجاد علی پور 1403/3/6 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 24 سعی کردم بلند شوم، اما نمیتوانستم جُم بخورم، چون همانطور که برحسب اتفاق به پشت خوابیده بودم، دیدم دستها و پاهایم در هر سو محکم به زمین بسته شده و موهایم که دراز و ضخیم بود به همان شیوه محکم بسته شده بود. همچنین چند نخ باریک روی بدنم حس کردم، از زیربغل تا رانها. 0 3 محدثه حسنی 1403/8/13 سفرهای گالیور جاناتان سویفت 3.8 18 صفحۀ 54 آنها عقیده دارند استعدادهای برتر ذهنی، کمبود فضایل اخلاقی را جبران نمی کند. بنا بر این هرگز نمیتوان مشاغل دولتی را به دستان خطرناک کسانی سپرد که چنین ویژگیهائی دارند. 1 5