بریدههای کتاب نقش آزادی در تربیت کودکان سیده زهرا گل مکانی 1404/5/23 نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 7 صفحۀ 67 0 0 زهرا خرسندی 1404/6/19 نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 7 صفحۀ 67 معلمان جمهوری اسلامی ایران! معلمان مومن به خط انقلاب! متحد و یکپارچه بشوید، برای اینکه نقش خودتان را هماهنگ با جریان کل انقلاب، هر چه هماهنگ تر و منسجم تر و سازنده تر ایفا کنید. آنچه میتواند تعلیم و تربیت را در خور انقلاب، اسلام و امت پیروزمندمان، سازنده و آفریننده بسازد، این است که بخشی از یک جریان نیرومند پرتوان گردد. 0 1 زهرا خرسندی 7 روز پیش نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 7 صفحۀ 100 باید تا حدی که ممکن است، خود را به کارهای سودمند معتاد سازیم و همانطور که کاملاً مراقبیم به طاعون مبتلا نشویم، مراقبت کنیم با صفاتی بار نیاییم که شاید روزی سد راه ترقی ما شود و به پیشرفت ما لطمه زند. 0 1 توکلی 1403/11/16 نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 7 صفحۀ 86 یکی از عوامل نجات دادن انسانهای نسلِ بعد از قالبی شدن و فکر قالبی داشتن، این است که در بچگی کتاب داستان زیاد بخوانند؛ چون کتابهای داستان معمولا این خاصیت را دارند که در چهارچوب واقعیات روز محصور نیستند و بنابراین به بچهها امکان میدهند که مقداری برتر از این واقعیات محدود محیطی هم بیندیشند. 0 0 فاطمه پیوندی 1402/5/11 نقش آزادی در تربیت کودکان سیدمحمد حسینی بهشتی 4.3 7 صفحۀ 1 0 18