بریدههای کتاب دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم ida 1404/3/26 دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 129 چشم هایش را می بوسم: _ من چی؟ من بدون تو چی کار کنم، سارا؟ 0 0 لونا🌜 5 روز پیش دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 17 -آدم تا فکر میکند، دیگر نمیتواند زندگی را دوستبدارد. برادرم با عصایش چانهام را بلند میکند: -فکر نکن. نگاهکن! تا حالا آسمانی به این زیبایی دیدهای؟ 0 3 لونا🌜 5 روز پیش دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 18 مرگ به زودی، همهچیز را محو خواهدکرد. من را میترساند. 2 3 لونا🌜 15 ساعت پیش دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 52 -بچههای من بازی نمیکنند. -پس چیکار میکنند؟ -خودشان را برای گذشتن از زندگی آماده میکنند. میگویم: -من از زندگی گذشتم و هیچی پیدا نکردم. -چیزی واسه پیداکردن نیست. دنبال چی میگشتی؟ -تو. من واسه تو برگشتهام. 0 3 نوشیندخت 1402/4/1 دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 8 میگوید: «بله، زندگیهایی هست که از غمگینترین کتابها هم غمانگیزترند». میگویم: «دقیقا همین است. یک کتاب، هرچقدر هم که غمانگیز باشد، نمیتواند به غمانگیزی زندگی باشد». 0 26 ida 1404/3/27 دروغ سوم: سهگانهی دوقلوها، کتاب سوم جلد 3 آگوتا کریستف 4.1 14 صفحۀ 147 دیگر او را نمی بینم. گاهی وقت ها، حس می کنم توی خیابان می بینمش، اما هیچ وقت او نیست. 0 0