بریدههای کتاب مسئله ی اسپینوزا مهدی جمشیدیان 1403/12/6 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 402 ... ایده منجی ایده ای انسانی است برای مبارزه با ناامیدی ، ... 0 4 ایلای 1404/3/29 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 259 به این عقیده اشاره داره که موجودیت دنیوی، همهی اون چیزیه که هست، یعنی قوانین طبیعت همه چیز رو مدیریت میکنه و خدا به طور کامل با طبیعت برابره. نفی وجود زندگی پس از مرگ توسط اسپینوزا برای آیندهی فلسفه بسیار مهم بود. چون منظورش این بود که همهی اصول اخلاقی، همهی رموز معنای زندگی و رفتار باید با این جهان و این موجودیت آغاز بشه. 0 1 محمد اسکندری 1403/3/15 مسئله ی اسپینوزا (جلد سخت) اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 35 بنتو تمامی آنچه را دوست داشت به زبان آورده و با سوال مشتری خود جسارت پیدا کرد: این اهداف زایا هستن.هر زمان که هدفی محقق میشه، نیاز های دیگهای برانگیخته میشه. در نتیجه تکاپوی بیشتر جست و جوی بیشتر به دنبال داره و همین طور تا ابد. 0 1 Shamim 1402/11/14 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 9 اسپینوزا ادامه داد:((من بنده خدایی هستم که چگونگی و حتی انجام دادن پرستش خودش را از ما نمیخواهد. پس به من اجازه دهید تا به شیوه خودم به خداوند عشق بورزم.)) 0 4 ریحانه 1403/5/28 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 271 0 4 ایلای 1404/3/30 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 271 من میخوام یه زندگی دینی بدون دخالت هر دینی داشته باشم. به نظر من تمام ادیان- کاتولیسیسم، پروتستانتیسم، یهودیت و ... - به سادگی جلو دیدگاه ما رو نسبت به حقایق اصلی دین می گیرن. امیدوارم روزی برسه که در جهان چندین دین در کار نباشه، جهان فقط یه دین داشته باشه که در اون تمام افراد خرد خودشون رو برای تجربه و ستایش خدا به کار ببرن. 0 0 ریحانه 1403/3/31 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 19 من میگم که خدا هیچ تمنایی در مورد ستایش خودش یا حتی چگونگی انجام دادن اون نداره ، پس ، ژاکوب ، اجازه بده تا خدارو به شیوه ی خودم دوست داشته باشم . 0 4 ایلای 1404/3/29 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 269 آه، دوستی! پس این همان چیزی است که انسانها را کنار هم نگه میدارد. 0 0 کسری 1403/3/15 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 155 بنتو پاسخ داد : ( نگرانم نبردی از پیش باخته باشد . جهل و باور های خرافاتی به سرعت شایع میشنوند و من باور دارم که رهبران مذهبی برای حفظ موقعیت خود به آتش آن دامن میزنند.) 0 3 ایلای 7 روز پیش مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 359 از اینکه کتاب ها را بردارد و جلدهای متفاوتشان را در دستانش احساس کند لذت میبرد. 0 0 امید ابد 1402/12/9 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 178 من عاشق سخنان سلیمان هستم که گفت : وقتی حکمت و خردمندی وارد قلب تان شود روح تان از شناخت بهره مند شده و لذت میبرد.. آن گاه نیکوکاری درستکاری دادخواهی و عدالت و هر راه خوب دیگری را می فهمید 0 17 ایلای 1404/3/29 مسئله ی اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 261 مطمئنا او خدا رو در مفهوم رایج به کار نبرده. او از خامی ادعای بشر در تصویر کردن خدا شاکی بود. یه جایی، فکر میکنم در نامههاش، میگه که اگه مثلتها میتونستن فکر کنن، خدایی مثلث گونه میساختن. همهی مدلهای انسان انگارانه از خدا صرفاً ابداعات خرافیه از نظر اسپینوزا، خدا و طبیعت مترادف هستن، شاید بشه گفت که خدا رو طبیعت میدونسته. 0 0 ریحانه 1403/6/5 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 396 اسپینوزا ادامه میده که اگه عزت نفست براساس عشق توده ی مردم باشه ، همیشه مضطربی، چون این عشق بی ثباته و از اون به عنوان "عزت نفس تهی " نام می بره . 0 22 ریحانه 1403/5/28 مسئله اسپینوزا اروین دی. یالوم 4.3 33 صفحۀ 245 0 4