بریدههای کتاب ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام فریبا سلطانی 1404/1/21 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 89 آنکه در تسلیم، کنج عزلت گیرد و معتکف نشیند، همچون آبی است که راکد بماند و بوی تعفن پذیرد ویا مانند لقمه ای گلوگیر و خفقان زا باشد. آنکه میوه نارس را نا به هنگام از شاخه چیند، به سان کسی است که در زمین دیگری بذر افشاند و خرمن خواهد. 0 1 فریبا سلطانی 1404/1/21 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 86 آن زمان که تاریکی گناه بر دل هاتان سایه افکنده و در این تیرگی کفران درمانده بودید، ما مشعل پر فروز ایمان هدایت را فرا راهتان گرفتیم و چشم جان و دلتان را آگاه و بینا کردیم و شما تا به اوج سیادت و سعادت رسیدید. با نخستین فروغ و طلیعه آفتاب هدایت، از نهایت شکنجه نادانی و شرک و تیرگی شب های کفران، نجات یافتید و به وصال توحید نائل شدید. ناشنوا باد آن گوشی که ندای حق جل علا را شنید و آنرا نشنیده گرفت! چگونه آن گوش آوای نرم و آرام مرا تواند شنید که فریاد پر طنین فرستاده خدا را نشنیده گرفت. هرگز نمیرد آن دلی که از خشم پروردگار لرزان و گریان است. 0 3 فریبا سلطانی 1403/12/30 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 59 سرآغاز دین، شناخت ذات پاک یزدانیش بوده و کمال شناختش، ایمان به اوست و ایمان کمال یافته، به او پیوستن و از خود گسستن است. 0 1 فریبا سلطانی 1403/12/30 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 50 ای سپیده ها و نیزه های نور که طلیعه ی صبح و پیام آور روزید، شما هرگز نتوانستید پیش از علی بیدار شوید. 0 3 فریبا سلطانی 1404/1/15 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 66 بدین سان شیطان، ایمان و امید آدمی را، به نومیدی و تردید دگرگون ساخت... 0 5 فریبا سلطانی 1404/1/21 ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 97 پسرم، اگر کوه های استوار از جا کنده شوند و برخود بلرزند، تو هرگز دست از پایداری مشوی و گامی بلغزش برمدار. بر اثر این استواری دندان بر دندان بفشار و در راه خدا سر و جان در طبق اخلاص گذار و بسان میخی پا برجا، گام بر سرخاک استوار کن. از ابتدا تا انتها، دیده بر صفوف لشکر بدوز و چشم ترس از درخشش تیغ ها به زیر افکن و بیمی به دل راه مده، آگاه باش و دل آسوده دار، که فتح وظفر از جانب یزدان سبحان است و بس. 1 14 فریبا سلطانی 3 روز پیش ترجمه کامل نهج البلاغه: سخنان جاویدان علی علیه السلام داریوش شاهین 0.0 صفحۀ 101 آنکه از رویدادها و پیش آمدهای گوناگون روزگار و دگرگونگی های گیتی، پند آموخت و عبرت اندوخت، به هنگام شک و تردید در ایمان به خدای یگانه و چگونگی های شبهه آمیز، پروردگار مهربان او را یار و مددکار است. 0 3