بریدههای کتاب در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) Hanna 1403/9/3 در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 62 چه خوب که انسان شکار عشق بشود نه آنکه بخواهد به شکار عشق بپردازد! 0 4 Maedeh 1403/11/16 در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 24 بعد از آن روز بود که رفتند ، هر کدام که بودند نبود شدند . خیلی ناگهانی بود خلوتشدگی ، اهانتبار. انتظار نمیرفت آن کسان که لاف دوستی میزدند چنان ناگهان گم و گور شده باشند ! عجیب نیست ؟ درّ یتیم محمود دولتآبادی 0 0 حسین 1403/10/23 در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 67 0 1 PRS 6 روز پیش در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 43 0 0 PRS 6 روز پیش در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 25 من هم حسم این بود که آدمها گنگ و گم به دنیا میآیند؛گنگیشان به تدریج رفع میشود اما گم بودنشان باقی میماند و کسانی بهندرت به جستجوی خودشان در میآیند، که درماندگیشان از همان نقطه آغاز میشود. 0 1 بابک قائدنیا 1403/12/9 در یتیم (خشکیدن آب دهان عنکبوت) محمود دولت آبادی 3.9 19 صفحۀ 25 💠 من هم حِسم این بود که آدمها گنگ و گم به دنیا میآیند؛ گُنگیشان به تدریج رفع میشود اما گم بودنشان باقی میماند و کسانی به ندرت به جستجوی خوشان درمیآیند، که درماندگیشان از همان نقطه آغاز میشود. 0 1