بریده کتابهای قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! •/غین عین🇵🇸/• 1403/1/29 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 31 بسیاری از درونگرا ها به شدت حساس اند. 0 7 •/غین عین🇵🇸/• 1403/1/29 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 14 زمانی فرا می رسد که مردم از لگدمال شدن زیر پاهای آهنی ظلم و ستم به ستوه می آید! 0 2 •/غین عین🇵🇸/• 1403/2/15 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 44 یونگ درونگرا ها را به مثابه آموزش دهندگان و ترویج کنندگان فرهنگ می دید. 0 8 ela.he 1402/7/11 قدرت سکوت سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 94 روزی متوجه شد که اگر صبح ها زودتر از خواب بیدار شود تا وقتی برای نوشیدن قهوه داشته باشد و کسی نیز نباشد و به تنهایی قهوه اش را آماده کند،برایش لذت بخش تر است. 0 4 •/غین عین🇵🇸/• 1403/2/17 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 130 0 1 الهه قرهخانی 1403/6/4 قدرت سکوت سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 12 وجود قدرت های عظیم در برخی افراد به این معناست که انرژی لازم برای فعالیت در سایر عرصه ها از آنها گرفته شده است 0 3 •/غین عین🇵🇸/• 1403/1/30 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 37 اقتصاد جدید نوع جدیدی از انسان را می طلبد. 0 3 فاطمه ورشابی 1403/7/9 سکوت: قدرت درون گراها در دنیایی که بی وقفه حرف می زند سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 18 برخی از بزرگترین ایدهها، هنرها و نوآوریهای ما، از نظریه تکامل گرفته تا گلهای افتابگردان ونگوگ، محصول ذهن اشخاص ساکت و آرامیاند که میدانستند چطور خودشان را با دنیای درونشان و گنجینههایی که آنجا یافت میشود همساز کنند. بدون درونگراها، دنیا عاری از اینها بود: نظریهی جاذبه زمین نظریه نسبیت در جستجوی زمان از دست رفتهی پروست پیتر پان ۱۹۸۴ و مزرعه حیوانات جورج اورول فیلم فهرست شیندلر گوگل هری پاتر ... 0 1 •/غین عین🇵🇸/• 1403/2/15 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 54 چطور از منش به شخصیت رسیدیم بدون اینکه بفهمیم در طول این مسیر چه چیز مهمی را قربانی کردیم ؟ 0 8 علیِ مهدی قلب 1402/11/2 قدرت سکوت: قدرت درون گراها در جهانی که قادر نیست از سخن گفتن باز ایستد! سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 8 0 1 کوگ 1403/5/21 قدرت سکوت سوزان کین 4.4 11 صفحۀ 68 او می گوید: من کلا صدای ملایمی دارم و زمانی صدایم برای دیگران عادی به نظر میرسد که خودم احساس میکنم در حال فریاد زدن هستم. 0 6