بریدههای کتاب توکل حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 59 خداوند با کسی خرید و فروش نمیکند که در ازای یک نماز، به او چیزی بدهد. تمام نعمتهای مادی و معنوی خداوند به بندگان از روی فضل است. 0 6 حمیدرضا فیاضی 5 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 12 انسان در تمام امور و تمام زوایای زندگی نیازمند است، پس باید در تمام امور توکل کند. 0 1 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 60 آنچنان به خداوند امید داشته باش که اگر گناهان تمام جن و انس را با خود داشتی باز هم امیدوار باشی که خداوند تو را ببخشد. 0 6 •/غین عین/• 1403/1/12 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 57 کسی که هنگام لغزش و خطا،دچار نا امیدی می شود نشانه این است که تکیه بر عمل خود داشته است! آنچه که بالابرنده است فقط خداوند است و بس. 0 6 •/غین عین/• 1403/1/12 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 58 درکنار نعمت هایت ارزش اعمال ما چیست؟! 0 5 عمو حسام 1403/7/1 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 21 مثل انسانی که توکل میکند شبیه همان پر کاهیاست که خودش را در جریان باد رها میکند و از اراده خودش خارج میشود و خودش را به خدا میسپارد تا خدا به هر شکلی که صلاح میداند امور را پیش ببرد. این فرد آرامش مطلق دارد. 0 1 •/غین عین/• 1403/1/12 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 12 انسان در تمام امور و تمام زوایای زندگی نیازمند است پس باید در تمام امور توکل کند. 0 7 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 45 حضرت موسی علیه السلام بیمار شدند بنی اسرائیل به بالای سر حضرت آمدند و گفتند: داروی بیماری شما فلان گیاه است. ایشان فرمود: نه! میخواهم خدا خودش مرا شفا بدهد. مدتی صبر کردند سپس بنی اسرائیل دوباره آمدند و گفتند: ما بیماری شما را تجربه کردیم و داروی آن ریشه فلان گیاه است. ایشان فرمود: نه! میخواهم خدا خودش مرا شفا بدهد. برای بار سوم که آمدند، وحی نازل شد: ای موسی آیا میخواهی با توکلت، حکمت من را در عالم به هم بزنی؟ نمیشود! مگر فایده آن گیاه را کسی غیر از من قرار داده است؟!. 0 2 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 48 مومن اگر گناه اولین و آخرین را هم داشته باشد در قلبش حق ندارد ناامید باشد. باید اعتقاد داشته باشد که دست خدا باز است اگر بخواهد همین الان مرا از اولیای خاص خودش قرار میدهد؛ از آنجایی که امید دارد گدایی و دعا میکند و از خدا طلب میکند، آن هم نه اینکه فقط طلب رحمت کند و از خدا چیزهای کوچک بخواهد. ائمه علیهم الصلوة و السّلام به ما فرمودند از خدا چیزهای بزرگ تقاضا کنید و برترین نعمتهای الهی را بطلبید. 0 3 مخلوق او 1404/1/14 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 66 0 7 محمد امین پرنیان 1403/8/11 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 59 تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافرسیت راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش دیوان حافظ۲۷۸ 0 3 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 42 اینکه شخص مریض بگوید: «من دکتر نمیروم، چون دکتر کارهای نیست و خدا همه کاره است»؛ یا اینکه شخص مقروض هیچ کاری برای ادای دین خود انجام ندهد، چون اگر خداوند بخواهد قرض او ادا میشود، یک تفکر اشتباه است. اینکه انسان گمان کند همه چیز دست خداوند است لذا با ماشین بدون ترمز به دل جاده بزند، قطعاً چنین چیزی نتیجه توکل کردن نخواهد بود و هر شخص عاقلی سفر با ماشین بدون ترمز را عاقلانه نمیداند. 0 2 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 27 اینکه ما در زندگی بر اسباب و علل تکیه داریم، به این جهت است که آنها را منشا اثر میدانیم. اگر انسان باور کند تمام اسباب با اذن خداوند کار میکنند و بدون اذن خداوند از کار میافتند و از طرفی چیزهایی که به ظاهر سببیت ندارند اگر خداوند بخواهد در آنها سببیت قرار میدهد، دیگر به اسباب ظاهری تکیه نمیکند. 0 3 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/11/6 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 59 0 0 •/غین عین/• 1403/1/12 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 18 0 6 نازنین زهرا پوررمضانی 1403/11/6 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 59 تو بندگی چو گدایان ز بهر مزد مکن که خواجه خود روش بنده پروری داند جناب حافظ علیه الرحمة 0 1 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 39 انسان باید دائماً این مسئله را به خود تذکر دهد که همه کاره عالم خداست و این اسباب فقط با اذن خدا میتوانند اثرگذار باشند و الّا هیچ تاثیری نخواهند داشت. 0 2 حمیدرضا فیاضی 3 روز پیش توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 65 شخصی که شفا را از دکتر میبیند، چندین بار دکتر میرود و در نهایت اگر مداوا نشد، آنگاه نذر میکند، روضه میگیرد، حرم میرود تا به خداوند متوسل شود! ولی کسی که توکل دارد بالعکس ابتدا از خدا میخواهد و امام علیه السلام را واسطه قرار داده و میگوید: تدبیر امور عالم در دستان شماست، مرحمتی فرموده و شفا عنایت کنید. سپس از باب وظیفه دکتر میرود ولی در قلبش یقین دارد که علیت و سببیت از جای دیگر است. 0 3 مخلوق او 1404/1/14 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 55 0 12 فضائل 🇵🇸 1403/9/29 توکل آستان قدس رضوی 4.7 13 صفحۀ 9 1 2