بریده کتابهای استاد و خدمتکار امید بهبودی 1403/6/18 استاد و خدمتکار یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 22 در واقع هیچ کس شاهد ظهور اولین عدد نبوده، وقتی ما برای اولین بار متوجه شان شدیم، مدت ها بود که وجود داشتند. 0 1 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1402/11/12 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 77 از وقتی جذر خیلی کوچک بود هر وقت با چشم گریان از سر کار برمیگشتم دلداریام میداد. مواقعی بود که بهم تهمت دزدی میزدند، بهم میگفتند بدردنخور، یا غذایی را که درست کرده بودم جلوی چشمم دور میریختند. آن وقت جذر با لحنی قرص بهم میگفت: «مامان خوشگلم همه چی درست میشود.» هر وقت میخواست آرامم کند همین را میگفت. 2 8 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1402/11/11 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 63 من قضیههایی را کشف کردم که خیلی پیش از پیدایش بشر در طبیعت وجود داشتند. انگار از کتاب آفرینش خداوند حقایقی را کپی میکردم. "پروفسور" 0 6 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1402/11/6 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 12 من به این خرده فرمایشهای بیمعنی کارفرماها عادت داشتم: یکی ازم میخواست هر روز یک روبان با یک رنگ متفاوت به موهایم بزنم، یکی می خواست دمای آبی که باهاش چایی درست میکردم دقیقاً ۱۶۵ درجه سانتی گراد باشد، یکی میخواست شبهایی که ستارهی زهره در آسمان است دعای خاصی را از حفظ بخوانم. 0 8 ریحان|کتابخوان 1403/3/31 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 160 دقیقا نظم ریاضیات به این خاطر زیباست که تاثیری بر دنیای واقعی ندارد.ادم ها صرف دانستن اعداد اول نه زندگی شان بهتر می شود نه پولدار می شوند. 0 8 فاطمه خوران🇮🇷🇵🇸 1402/11/6 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.8 25 صفحۀ 8 اشتباهات به اندازهی پاسخهای صحیح گرهگشا بودند. 0 6