بریده کتابهای روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! محمد برهان 1403/5/4 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 17 من فکر میکنم اولین بار «مرزهای سياسی» را «مرضهای انسانی» به وجود آوردهاند. 1 1 محمد برهان 1403/5/8 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 41 آزاد کشمیر یا همان کشمیر آزاد نام بخشی از کشمیر است که تحت کنترل پاکستان قرار دارد. اینجا به طور رسمی یکی از استانهای پاکستان نیست. بلکه از بسیاری جهات مستقل است و حکومت خودمختاری دارد. ما آمده بودیم به پایتخت این ناحیه یعنی، مظفرآباد و میخواستیم به ارتفاعات کوه پیرچناسی برویم. بین مردم پاکستان معروف است که اینجا قطعه ای از بهشت است. دوستان پاکستانی ام میگویند فردوسی بعد از دیدن اینجا سروده است: «اگر فردوس بر روی زمین است/ همین است و همین است و همین است!» 0 0 زهرا مجد 1403/9/19 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 36 0 3 محمد برهان 1403/5/10 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 61 سرتاسر کوه سبز است و تکه سنگهای کوچک و بزرگی که در آن دیده میشوند زیبایی را چند برابر کردهاند. از طبیعت چه چیزی زیباتر از این مناظر میتوان توقع داشت؟ ابرهای سفید و آبی رنگ دورتادورمان را پر کردهاند و تا چشمت کار میکند کوه و جنگل میبینی. تعدادی گاو و بز در آن ارتفاعات در حال چریدن بودند. بدون کمترین دلهرهای در چراگاه وسیع شان راه میرفتند و از هر گوشه لقمهای بر میداشتند. راستی! نکند واقعاًاینجا قطعه ای از بهشت است؟! 0 0 محمد برهان 1403/5/8 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 40 0 0 محمد برهان 1403/5/8 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 60 0 0 زهرا مجد 1403/9/19 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 24 0 2 نسرین جمشیدی 1402/3/31 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 25 بی خودی نیست که سید حسین ، نفرت عجیبی از طالبان و آمریکا دارد. به من می گوید: « تو حال و روز مرا نمی فهمی . خسته شده ام از بس که خبر مرگ ومیردوستان و آشنایانم را در انفجارهای طالبان شنیده ام ». راست می گوید، خیلی خسته است. همین طور که حرف می زند ، مثل نقل و نبات فهرستی از انفجارهای ریز و درشت از دهانش بیرون می ریزد. مثلاً عاشورای همین امسال در فلان حسینیه ، یا همین بیست روز پیش در نمازجمعه شیعیان در جایی دیگر وهمین جور می گوید و می گوید. جالب این است که علت تمام این اتفاقات را رد پای خارجی ها در پاکستان می داند. می گوید: الان تنها کشوری در دنیا که به این فلاکت نیفتاده، ایران است. می ترسم یک وقت همین بلا سر ایران بیاید. 0 1 محمد برهان 1403/5/5 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.3 11 صفحۀ 31 یک ماه بعد از انتخابات ۱۳۹۲، سفری به اندونزی .داشتم یک راننده تاکسی با دلواپسی از من می پرسید: «آیا رئیس جمهور جدیدتان هم به اندازه احمدی نژاد استکبارستیز هست؟» لبخند زدم و گفتم: «خیالت راحت». به نظر من اگر ما دنبال کسی هستیم که خوب به آمریکا فحش بدهد، احمدی نژاد به دردمان میخورد اما اگر به دنبال پیشرفتی هستیم که آمریکا همیشه دوست داشته جلوی آن را، بگیرد حسن روحانی! 0 0