مهدی نوری تاریخ عضویت:دی 1403 مهدی نوری دنبال کردن @mahdi04 4 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(29 کتاب)0امتیاز دنبال کردن گفتا ... گفتا هست که نیک ... نیک بنگر شاید رسیده باشی .. 1یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 29 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها مهدی نوری 1404/2/23 قیدار رضا امیرخانی 4.0 142 نجیب و با وقار در وصف مرد و مردانگی ، حلقه کم رنگ شده روزگار ما ... 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب مهدی نوری 1404/2/22 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 185 صفحۀ 35 ابوذر گفت : «ای مردم! آیا رواست که دسته ای از حاکمان شب را در کاخ سر کنند و عده ای از مردم در بیغوله ها بلوند ؟ به خدا که کاخی ساخته نمی شود مگر اینکه کوخ های بسیار ویران گردد و ثروتی انباشته نمی شود مگر آنکه مردمانی گرسنه بمانند .» 0 3 مهدی نوری 1404/2/19 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.2 21 صفحۀ 22 جدایی کشور پاکستان از هند ، یک مسئله سیاسی است و جدایی مردمش از سینمای هند ، یک مسئله فرهنگی . حواسمان باشد که سیاست و فرهنگ ، دو عالم جداگانه اند. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.