بریدههای کتاب اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی زینب 1404/3/27 اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی برنه براون 4.3 1 صفحۀ 148 0 16 مبیناحبیبی 1402/5/6 اطلس دل؛ طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربه های انسانی برنه براون 4.3 1 صفحۀ 1 تنها زمانی می توانیم در کنار سختی ها و تاریکی های دیگری حضور داشته باشیم که تاریکی های خودمان را شناخته باشیم.✨ 0 21 شایان 1402/9/25 اطلس دل (ترسیم نقشه ی ارتباط معنادار و زبان تجربیات انسانی) برنی براون 4.3 1 صفحۀ 137 جنبه ی تلخ و شیرین درکِ ارزشمندترین لحظات زندگی ، آگاهی تحمل ناپذیر از این واقعیت است که این لحظات گذرا هستند 0 0 زینب 1404/3/17 اطلس دل (الگویی برای پیوند های معنادار و انتقال تجربیات انسانی) برنه براون 4.3 1 صفحۀ 86 « پشیمان نبودن » معادل شجاعانه زیستن نیست، معادل زندگی بدون تفکر است. زیستن بدون پشیمانی یعنی باور به اینکه چیزی برای آموختن، خطایی برای جبران کردن و فرصتی برای شجاعانه تر زندگی کردن نداریم. 0 12 شقایق 1403/9/12 اطلس دل (الگویی برای پیوند های معنادار و انتقال تجربیات انسانی) برنه براون 4.3 1 صفحۀ 135 وقتی واقعا ترسیدهام، نگرانم، ازپاافتاده ام و بهخاطر اتفاقی که در شرف وقوع است استرس دارم، از خودم میپرسم آیا این مشکل پنج دقیقه دیگر هم این اندازه مهم خواهد بود؟ پنج ساعت دیگر چطور؟ پنج روز؟ پنج ماه؟ پنج سال؟ 0 17