بریدههای کتاب ابر تعامل گرها رضا 1404/2/25 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 15 مهمترین مشکل ارتباط توهم وجود آن است.» 0 3 رضا 1404/3/31 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 71 اگر این تمرین ملکهٔ ذهنتان شود که خیلی زود این اتفاق میافتد، میتوانید بهتر از قبل آمادهٔ گفتوگو شوید: - دو تا موضوعی که بیشتر از همه دوست داری دربارهشان صحبت کنی چیست؟ - چه حرفی را دوست داری بزنی که موضوع موردعلاقهات را به طرف مقابل نشان بدهد؟ - چه سؤالی میتوانی بپرسی که خواستهٔ طرف مقابل را آشکار کند؟ 0 5 رضا 1404/4/6 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 121 همدلی جلوهای از سخاوتمندی است و باعث میشود گفتوگوی «چه احساسی داریم؟» آسانتر شکل بگیرد. 0 8 طاهره نقی زاده جهرمی 1404/3/20 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 109 پژوهشگران دریافتند که در گفت و گو های موفقیت آمیز طرفین بیشتر سؤال هایی از یکدیگر میپرسند که نیازها ،اهداف، باورها و هیجانات طرف مقابل را آشکار میکند. در گفت و گوی ناموفق مردم اغلب درباره ی خودشان حرف می زدند یا سوال های سطحی میپرسیدند، سؤال هایی که به هیچ وجه احساسات طرف مقابل را آشکار نمی کرد. 0 0 رضا 1404/3/31 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 77 دوستداشتهشدن آدم را مقید میکند که مراقب خودش باشد.... 0 16 رضا 1404/3/29 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 15 انسانها ظرفیت عجیبی برای برقراری ارتباط با یکدیگر بهرغم تمام مشکلات دارند. 0 14 رضا 1404/4/1 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 98 انسانها ذاتاً بهلحاظ شناختی تنبل هستند: ما به کلیشهها و فرضیهها تکیه میکنیم؛ چون کمکمان میکنند بدون صرف انرژی فکری به قضاوت بپردازیم. 0 10 طاهره نقی زاده جهرمی 1404/3/20 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 107 طبق پژوهشی که در سال ۲۰۱۶ انجام شد:« اگر زنی هیجاناتی از قبیل خشم یا اندوه را در محیط کار بروز دهد، اغلب متحمل عواقب اجتماعی و حرفه ای منفی خواهد شد. زنان در صورت بروز هیجاناتی که مردانه تلقی می شوند، خسارات اجتماعی و اقتصادی فراوانی میبینند. حال اگر زنان هیجاناتی را بروز بدهند که زنانه تلقی میشوند، به خاطر احساساتی بودن یا نداشتن کنترل روی عواطفشان سرزنش میشوند که در نهایت؛ شایستگی و صلاحیت حرفه ای زنان را خدشه دار میکند. » 0 0 رضا 7 روز پیش ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 127 ما در زمانهٔ شکافهای فکری عمیق زندگی میکنیم. 0 14 طاهره نقی زاده جهرمی 1404/3/25 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 270 اما مهم این است که خودمان بخواهیم ارتباط برقرار کنیم، خودمان بخواهیم دیگری را درک کنیم و خودمان خواهان گفت و گوهای عمیق باشیم؛ حتی زمانی که گفت و گو دشوار و ترسناک است یا سکوت کردن راحت تر به نظر می رسد. مهارت ها و ایده هایی وجود دارند که می توانند در تأمین نیازمان برای ارتباط به ما کمک کنند و بهتر است آن ها را بیاموزیم، تمرین کنیم و به ذهن بسپاریم؛ چون خواه اسمش را عشق بگذاریم خواه دوستی یا صرفاً گفت و گویی عالی، دستیابی به ارتباطات اصیل و معنادار مهمترین هدف در زندگی است. 0 0 رضا 1404/4/6 ابر تعامل گرها چارلز دوهیگ 0.0 صفحۀ 39 هوش هیجانی یعنی اینکه بتوانیم به دیگران نشان دهیم هیجاناتشان را میفهمیم به حسوحال و انرژیها آنها توجه کنیم و سپس خودمان را با آن تطبیق دهیم. 0 10