بریده کتابهای تاریخ ایران مدرن محمدحسین معصومی 1403/3/8 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 13 صفحۀ 268 سیاست گاهی غریبه ها را یار غار یکدیگر میکند... 0 4 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/1/3 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 13 صفحۀ 1 آموزگاران دارالفنون به علت جلوگیری از نفوذ روس و انگلیس عموما از فرانسه استخدام میشدند. [الان متوجه شدم چرا انقدر زبان فرانسه ریشه داشته در جامعه نخبگانی ایران] 0 3 سید امیرحسین هاشمی 1402/2/20 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 13 صفحۀ 181 "مجلس لانه دزدان است." دکتر محمد مصدق 1 27 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/1/3 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 13 صفحۀ 1 رضاخان شخصا ترکیب مجلس را تعیین میکرد. از مجلس پنجم تا سیزدهم! 0 3 عباسی 1402/11/20 تاریخ ایران مدرن یرواند آبراهامیان 3.9 13 صفحۀ 73 موعظه ای در تاریخ ۱۲۸۶ ای ایرانیان این مستی کافی است،سرهایتان را بالا بگیرید.جهان متمدن شده و به سمت دانش،کار و ثروت حرکت میکند. شاهان چپاول مان می کنند، روحانیون موعظه می کنند که عمر کوتاه است و افتخارات دنیوی پوچ که این موعظه ها شما را از جهان دور و به سوی سلطه پذیری،بندگی و جهل می برد. اجانب همه پول تان را در اختیار گرفته. این دلایل بدبختی تان است. 0 5