بریده کتابهای زن سی ساله بتول فته پور 1403/1/10 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 25 تو یا مظلوم میشوی یا ظالم ، هر یک از این دو امر یک مقدار مساوی غم و بدبختی در زندگانی یک زن به بار میآورد 0 3 بی تا 🌱📚 1403/4/18 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 234 0 4 بتول فته پور 1403/1/16 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 61 بدبختی مانند خوشبختی واقعی، ما را به فکر و خیال میکشاند. 0 0 بتول فته پور 1403/1/10 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 23 آه! ای بچه نازپرورده من. رئوفترین قلبها گاهی خشن و بیرحم میشوند. ما زندگیمان را وقف شما میکنیم، تنها به شما میاندیشیم، وجود نارنینتان را پرورش میدهیم، ذوق و شوق خود را فدای امیالتان میکنیم، شما را میپرستیم حتی خون خود را در راه شما نثار میکنیم، آیا تمام اینها هیچاند؟ افسوس بله، همه این فداکاریها را با بیقیدی می پذیرید، برای اینکه همیشه بتوان لبخند و عشق حقارتبار شما را نگهداری کرد قدرت و توانایی الهی را باید داشت. بعد بلاخره دیگری فرا میرسد، یک عاشق ، یک شوهر ، و قلب شما را از ما میرباید. 0 0 فریده چناری 1403/7/16 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 82 این زن بیست و شش سال داشت. در چنین سن و سالی روح آدمی پر است از آرزوها و امیال شاعرانه ولی وقتی بداند که مرگ تنها علاج درد اوست، با آغوش باز به استقبالش میشتابد، اما مرگ برای جوانان ناز و کرشمه دارد. 0 1 بتول فته پور 1403/1/19 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 83 اکنون شاهد لذتبخش پیوستگی پایدار قلبهای خودمان میباشم ، اما میگریزم و دور میشوم..... 0 10 بتول فته پور 1403/1/17 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 75 اجتماع نمیتواند وجود داشته باشد مگر با فداکاریهای انفرادی که قوانین خواهان آن است. اگر بخواهیم از اجتماع بهره برگیریم، آیا نبایست خود را ملزم کنیم تا از شرایطی که دوام و بقای اجتماع به آن بسته است، حفظ و حراست نماییم؟ 0 0 فریده چناری 1403/7/7 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 13 پدر آهی کشید و گفت: "آه! طفل نازپرورده! رئوفترین قلبها گاهی خیلی بیرحم میشوند. آیا تمام زندگی خود را وقف شما کردن، جز فکر شما فکری در سر نداشتن، وسایل سعادت و رفاه شما را فراهم کردن، امیال خود را فدای هوسهای شما کردن، شما را پرستیدن، خون و جان خود را برای شما نثار کردن، آیا این ها همه به هیچ شمرده میشود؟! افسوس که چنین است! همهی اینها را با بیاعتنایی تلقی میکنید و با بیقیدی میپذیرید. برای آنکه بتوان از تبسمهای شما برخوردار شد و محبت حقارتآمیز شما را جلب کرد، باید قدرت خداوندی داشت. آخرالامر، دیگری فرا میرسد: معشوقی، شوهری که قلب شما را از ما میرباید." 0 1 بتول فته پور 1403/1/19 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 80 آیا نمیبایست زنده بود تا لذایذ و خوشیهای زندگی را چشید و تا کنون، آیا به تمام معنا مردهای نبودهام؟ 0 1 بی تا 🌱📚 1403/4/18 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 108 دلیل آوردن و تعقل در جایی که باید حس کرد، خصیصهٔ روحهای بیاستعداد و ناتوان است. 0 10 فریده چناری 1403/7/15 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 46 بدبختی نیز مانند خوشبختی واقعی انسان را به تفکر وامیدارد. 0 2 بتول فته پور 1403/1/19 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 80 زنان، صاحب استعدادهای تقلید ناپذیر هستند ، بیاینکه کلماتی دلنشین بر زبان آورند میتوانند احساسات خود را بیان کنند، فصاحتشان مخصوصاً در لحن کلام، در ادا و حرکات، در رفتار و نگاه آنهاست 0 0 بتول فته پور 1403/1/10 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 12 به نظر میآمد با خود میگوید:« امروز خوشبخت است، اما آیا همیشه خوشبخت خواهد بود؟» زیرا پیرمردان میخواهند از غم و غصه خود به آینده جوانان سهمی بدهند. 0 19 بتول فته پور 1403/1/10 زن سی ساله اونوره دو بالزاک 3.2 4 صفحۀ 8 3 1