بریدههای کتاب تقلا رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 37 دنیا مثل قبل نیست. زیر پوست جامعه ناامیدی موج میزند. فرضیات گذشته دیگر بهدرد نمیخورند. ترس بر فضا حکمفرماست. «راجر کوهن» 0 0 رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 42 حرفی که اندی خیلی وقت پیش به او زده بود، یادش آمد: «طوفان همیشه هست نمیتوانی وضعیت هوا را تغییر بدهی اما می توانی کشتی ات را طوری طراحی کنی و خدمه را طوری آموزش بدهی که در مقابل شدیدترین بادهایی که به سمتت می آیند هم دوام بیاورند. 0 0 رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 111 «تردیدها به ما خیانت میکنند و بسا که با ترساندنمان از تلاش، مارا از نیل به مطبوعی که نیک در چنگمان بود، باز میدارند.» شکسپیر 0 0 رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 118 برای تعریف واژه برند بهتر است از دید مشتری به آن نگاه کنیم. برند درک مشتری از یک محصول خدمت با شرکت است. به بیان دیگر این مربوط به آنهاست. چیزی است که آنها راجع به ما می گویند، نه چیزی که ما راجع به خودمان میگوییم.» 0 0 رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 173 سِن تیزِن، سومین پیشوای ذِن آدم باهوشی بوده. گفته:« به دنبال حقیقت نباش فقط خودت را از بند باورها رها کن منظورش این است که اگر می خواهی چشمت به روی حقایق باز شود باید اشتیاق رسیدن به جواب را از سرت بیرون کنی.» چه بامزه تقریباً شبیه جمله ای است که یکی از دوستهایم گفته: «به سؤال کردن ادامه بده به جوابهای ساده قانع نشو.» 0 0 رضا.ش 4 روز پیش تقلا مارتی نیومایر 4.4 6 صفحۀ 290 «تفکر پایین چراگاهی. اگر شما اسبها را به چراگاه ببرید تا بچرند، بعضی هایشان همان ورودی چراگاه که علوفه راحت تر گیر می آید، می ایستند. مشکل اینجاست که علفهای آنجا را گله قبلی لگدمال کرده اند. اسبهای مشکل پسندتر بالاتر میروند، جایی که علف تازه تر است. اسبهایی که از همه مشکل پسندترند، میروند بالاترین قسمت چراگاه، جایی که علفها دست نخورده و خوشمزه اند؛ این تفکر بالا چراگاهی است.» 0 0