بریدههای کتاب شاهنامه عینکی خوشقلب 1404/3/15 شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 14 جهان سر بسر چون فسانهست و بس! نماند بد و نیک بر هیچکس! 2 29 Fatemeh 1404/5/29 شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 482 استاد سخن ابر قهرمان زبان فارسی گلگون یاد میفرمایند: دریغ است ایران که ویران شود… 0 8 maryam 9 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 48 فریدونِ فرخ فرشته نبود ز مشک و ز عنبر سرشته نبود به داد و دهش یافت آن نیکُوی تو داد و دهش کن، فریدون تُوی 0 20 maryam 9 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 59 چو فرزند را باشد آیین و فر گرامی به دل بر، چه ماده چه نر 0 0 maryam 9 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 71 مکُش مورکی را که روزی کَش است که او نیز جان دارد و جان خَوش است 0 1 maryam 9 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 125 یکی تنگ صُندوق از این بهر ماست درختی که تریاک او زهر ماست بکشتیم و دادیم آبش به رنج بیاویختیم از برش تاج و گنج چو بَرشُد به خورشید و شد سایهدار به خاک اندر آمد سرِ مایهدار 0 1 maryam 8 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 198 جهان را چُنین است ساز و نِهاد برآرد ز خاک و دِهدْشان به باد 0 0 maryam 8 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 281 به گیتی بِهْ از راستی پیشه نیست بِهْ از راستی هیچ اندیشه نیست 0 2 maryam 8 ساعت پیش شاهنامه جلد 1 جلال خالقی مطلق 5.0 0 صفحۀ 285 چُنین گفت موبَد که مردن به نام به از زنده، دشمن بدو شادکام اگر من شوم کشته بر دست اوی نگردد سیه، روزِ چون آبِ جوی چو گودرز و هفتاد پورِ گزین همه پهلوانانِ با آفرین نباشد بدایران، تنِ من مباد چُنین دارم از موبَدِ پاک یاد که چون برکنند از چمن بیخِ سرو سزد گر گیا را نبوید تَذَروْ 1 1