بریدههای کتاب بنت انجیر یک دوست 1403/8/24 بنت انجیر محمد رمضانی فرخانی 4.5 1 صفحۀ 61 میخواهم مثل یک گلوله مهربان یک راست به قلبت راه پیدا کنم تا تو با انگشتان خودت مرا که در سینه ات فرو رفته ام بیرون بکشی و بعد پرده رستاخیز صبح را کنار بزنی و بگذاری سر زمین آزادی ام را بنگرم 0 0 یک دوست 1403/8/24 بنت انجیر محمد رمضانی فرخانی 4.5 1 صفحۀ 45 ایکاروس ایکاروس پوستر آزادی های جوان را می بینی که چگونه به عنوان جسد هایی بی شناسنامه روی هم تلنبار می شوند؟ 0 0 یک دوست 1403/8/24 بنت انجیر محمد رمضانی فرخانی 4.5 1 صفحۀ 48 در باران که می دوی در باران که خیس می شوی میان لذت و لرزش صبر کدام رنج سر به مهر در شادمانی اندامت به تقلا می افتد و سبکسری های بی تابانه جانت را به تماشای جهان می گذارد؟ 0 0 یک دوست 1403/8/24 بنت انجیر محمد رمضانی فرخانی 4.5 1 صفحۀ 51 ومن، پيش از اين ها ((به کسانی نامه سپردم که دورش انداختند و نامه را کسانی باز آوردند که به حسابشان نمی آوردم.)) 0 0 یک دوست 1403/8/24 بنت انجیر محمد رمضانی فرخانی 4.5 1 صفحۀ 22 همین جوری زل زده بود به آسمان پس مرا نادیده گرفت پس روی لب هایت ریخت باران در باران خداحافظی چقدر بزرگ است! 0 0