بریدههای کتاب پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 70 آسمان پرستاره واقعیترین دوست آدم است از وقتی برای اولین بار با آن آشنا میشوید دیگر همیشه آنجا است همیشه در آرامش و همیشه به یادتان میآورد که بیقراریها تردیدها و رنجهایتان همه و همه امور جزئی زودگذرند گیتی استوار است و میماند من حیث المجموع عقاید و کشمکشها و رنجهایمان آنقدرها هم مهم و بیهمتا نیستند 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 23 خانه که هستم تنها از لقمههای بزرگ لذت میبرم اما اینجا دارم یاد میگیرم قدر لذتهای کوچک را بدانم رنگهای متنوع برف آرام گرفتن باد اشکال گوناگون ابرها همه و همه را میفهمم و سکوت را 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 31 هر کس میتواند سکوت درون خودش را پیدا کند همیشه درونمان هست حتی اگر دائم در دل سر و صدا باشیم 0 3 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 50 آنچه مایع شوربختی است تلف کردن آن همه فرصت برای داشتن زندگی غنیتر است اینکه از قابلیتها و ظرفیتهای خود استفاده نکردید و اجازه دادید حواس و فکرتان هر جایی برود هیچ وقت هم دست برنداشتید و به جای آنکه تمرکزتان معطوف به کاری باشد که در لحظه میکنید یا ممکن است بکنید هیاهو و انتظارات و خیالها حواستان را پرت کردند 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 116 وقتی با ماشین به طرف کوه رانندگی میکنید باد را نمیفهمید بوها را هوا را و نور در حال تغییر را در نمییابید پاهایتان درد نمیگیرد همه چیز مات میشود سرعت بیشتر فقط وقت را فشرده نمیکند ادراک مکانیتان را هم محدودتر میکند راه میروید زندگی امتداد مییابد راه رفتن زمان را در هم نمیشکند بلکه آن را بسط میدهد 0 1 میرزا 1403/8/7 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 78 او میخواست از موقعیتی بگریزد که در آن اعضای گروه، به جای آنکه فکرشان را معطوف آن فضای معرکه کنند، مدام با یکدیگر از «فوقالعاده» بودن همه چیز حرف میزنند. 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 75 عمر هدر دادم به طور هراس آوری سهل است 0 2 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 31 مهمترین مسئله این نیست که شما چگونهاید بلکه درک و نگاهتان یا به عبارتی چگونه دیدنتان است 0 3 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 20 حرف زدن دقیقاً همان کاریست که از سکوت بر میآید حرف بزند و شما هم باید با او حرف بزنید تا از ظرفیت موجود بهره ببرید به گفته فوسه شاید بیشتر به این دلیل که سکوت توام با حیرت است البته سکوت شکوه و ابهتی خاص هم در خود دارد بله همچون اقیانوس یا پهنه بیپایانی از برف و هر کس با حیرت به تماشای این شکوه ننشیند از آن هراس دارد به احتمال زیاد علت واهمه بیشتر مردم از سکوت هم همین است 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 49 همه به درجات گوناگون از مرگ میهراسیم اما ترس از زندگی نکردن ترس بزرگتری است به سالهای پایانی عمر که نزدیک میشویم و میفهمیم دارد خیلی زود دیر میشود ترسمان بیشتر هم میشود 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 45 گاهی خوب است زندگی را سخت بگیریم همیشه از جاهای کم ارتفاع تر حصار نپریم 0 2 باران 1402/4/13 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 37 راه ندادن دنیا به دورن به معنیِ پشت کردن به فضای پیرامونمان نیست، بلکه برعکس اینجور کنارهگیری از دنیا موجب میشود آن را کمی شفافتر ببینیم، ثابتقدمتر باشیم، و سعی کنیم زندگی را دوست بداریم. 0 7 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 39 پاسکال میگوید تمام مشکلات انسان از این نشئت میگیرد که نمیتواند یک جا تنها و ساکت و آرام بنشیند 0 2 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 59 شکل دیگری از تجمل در دسترس نبودن است پشت کردن به هیاهوی روزمرگی حسن است اینکه بگذارید دیگران در غیابتان کارها را انجام دهند اینکه تصمیم بگیرید جواب پیامها یا تلفن را ندهید 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 130 تا حال چندین هزار بار در آن کوچههای تنگ همپای جمعیت به جلو رفتم با خویش گفتم هر چهرهای که میگذرد از کنار من راز است راز محض 0 1 میرزا 1403/8/5 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 47 مشکل اپلیکیشنهای موفق این است که اینجور سرویسها، نه تنها موجب اعتیاد میشوند، به انزوای آدمها هم پروبال میدهند. هدف مدل اصلیِ کسب و کار در توییتر، و شبکههای اجتماعی مشابه، ایجاد نیاز به استفاده از اپ در آدمهاست، تا بعد همان اپ بیاید آن نیاز را مرتفع کند، البته فقط موقتا. صاحبان اپ از اعتیاد شما تغذیه میکنند. ... به اشتراک میگذارم، پس هستم. 0 0 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 132 میلان کوندرا در رمان آهستگی میگوید میان آهستگی و حافظه رابطهایست پنهانی چنان که میان سرعت و فراموشی میزان آهستگی رابطه مستقیمی با شدت حافظه دارد میزان سرعت هم رابطه مستقیمی دارد با شدت فراموشی 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 133 وقتی تند تند قدم برمیدارم حس میکنم انگار بسیاری از احساسات فاصله میگیرند از من و وقتی آرامتر حرکت میکنم همهشان باز میگردند 0 1 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 50 زندگی خیلی کوتاه است و برای آنهایی که گذشته را فراموش میکنند به زمان حال بیاعتناییند و از آینده میهراسند پرتنش هم هست وقتی به آخرش میرسند طفلکهای بینوا خیلی دیر میفهمند که تمام این مدت مشغول کارهای بیهوده بودند 0 2 hanieh 1403/2/30 پیاده روی؛ و سکوت، در زمانه ی هیاهو ارلینگ کاگه 3.8 24 صفحۀ 50 ما وقت کافی داریم زندگی طولانیست اگر بتوانیم به خودمان خوب گوش فرا دهیم و سرمان را بالا بگیریم 0 2