بریده کتابهای در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته نیکی نصیری 4 روز پیش در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته جلد 7 مارسل پروست 4.5 5 صفحۀ 12 از این گذشته مدتها بود که دیگر به هیچچیز آلبرتین علاقهای نداشتم. اما همچنان ماشینوار دربارهی او پرسوجو میکردم، چون پیرمرد حافظهباختهای که گهگاه از کار و بار فرزندی بپرسد که از دست داده است. 0 5 نیکی نصیری 4 روز پیش در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته جلد 7 مارسل پروست 4.5 5 صفحۀ 12 ...که عاشقی نفرینی چون آنهایی است که در قصهها میخوانیم، و علیهاش کاری نمیشود کرد و فقط باید صبر کنی تا افسونش پایان بگیرد. 0 8 زینب دیروز در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته جلد 7 مارسل پروست 4.5 5 صفحۀ 29 ادبیات به ما میآموزد که به زندگی بیشتر ارزش بدهیم، ارزشی که خود نتوانستیم درک کنیم و تنها به یاری کتاب میفهمیم که چقدر عظیم بوده است. 0 25 نیکی نصیری 4 روز پیش در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته جلد 7 مارسل پروست 4.5 5 صفحۀ 69 جنگ هم از قانونهای هگل عزیزمان مستثنی نیست. چون جنگ هم مدام در حال تکوین است. 0 7 نیکی نصیری 4 روز پیش در جستجوی زمان از دست رفته: زمان بازیافته جلد 7 مارسل پروست 4.5 5 صفحۀ 3 حافظهام، حتی حافظهی غیرارادیام، دیگر عشق آلبرتین را از یاد برده بود. اما گویا اندامها را هم حافظهای غیرارادی است که تقلیدی کمرنگ و سترون از آن یکی است، و درازتر عمر میکند، همچون برخی جانداران یا گیاهان بی حس و هوشی که از انسان بیشتر زنده میمانند. پاها و بازوها پر از خاطرههای خواب رفتهاند. 0 33