بریدههای کتاب دنیای جادویی مریگلد Sara Rezaei 1404/5/14 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 18 عمه نینا با آهی گفت: زیبایی موهبت شومی است. خوشا بهحال آنان که از زیبایی بیبهرهاند. 0 4 Sara Rezaei 1404/5/14 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 18 عمو ابنیزر که رگ مقدسنماییاش گل کرده بود، گفت: خدا هر کسی را هرجور که صلاح بداند، خلق میکند. مادربزرگ مهتر به طعنه گفت: پس حتما خدا بعضیها را سرسری خلق کرده. 0 3 Sara Rezaei 1404/5/15 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 44 خدایا، شکرت که نمیگذاری هیچکس از فکرهای من خبردار بشود. 0 3 Sara Rezaei 1404/5/15 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 44 دنیای مریگلند به دو دسته جالب و غیرجالب تقسیم میشد. بعضیها دوست داشتند در زندگیشان خوشبخت باشند، بعضیهای دیگر میخواستند به آرامش یا موفقیت برسند. اما تنها آرزوی مریگلند لزلی این بود که زندگیاش "جالب" باشد. 0 5 Sara Rezaei 1404/5/15 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 35 تا زندگی هست، امید هم هست_خصوصا برای کودکان. 0 7 Sara Rezaei 1404/5/15 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 51 《آن طرف تپه ها چیست، مادر؟》 مادر با آهی گفته بود:《یک دنیاست پر از چیزهای شگفتانگیز... و پر از چیزهای غمانگیز.》 0 8 Sara Rezaei 5 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 111 من اصلا حریف پوست تیرهی مخملی جنت نمیشدم، ولی او همهی جنسهایش را پشت ويترين میگذاشت و جایی که از رمز و راز خبری نباشد، از عاشقی هم خبری نیست. 0 5 Sara Rezaei 5 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 106 تست سکوت، تست خیلی خوبی است. اگر بتوانی با یک نفر نیم ساعت یک جا بشینی و بیقرار نشوی، دوستهای خوبی برای هم میشوید. وگرنه تا آخر دنیا هم نمیتوانید با همدیگر دوست بشوید. 5 18 Sara Rezaei 5 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 141 مادر همیشه به فکر بقیه بود. 0 2 Sara Rezaei 2 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 353 چشمها در یک نگاه رازها را برملا میکنند. 0 9 Sara Rezaei 2 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 328 عجب...من از تاریکی خوشم میآید. گرم و...دوستانه و...مهربان است. اصلا نمیدانستم دل شب اینقدر قشنگ است. 0 2 Sara Rezaei 2 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 280 نه بابا، چه کسی خواست خفهاش کند؟ من میخواهم با خاک یکسانش کنم. 1 9 Sara Rezaei 2 روز پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 112 آدمها سر مسائل بیاهمیت خیلی سختتر کوتاه میآیند تا سر موضوعهای مهم. 0 6 Sara Rezaei 19 ساعت پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 407 دنبال یک مرد که بگذاری، فرار میکند. دست خودش هم نیست. آدم وقتی دنبالش بگذارند، فرار میکند. 0 3 Sara Rezaei 19 ساعت پیش دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 404 《تا جایی که میتوانی به رویاهایت بچسب، مریگلد کوچولو. رویاها جاودانهاند. نه زمان دستش به آنها میرسد و نه سنوسال آنها را کهنه میکند. شاید از واقعیت خسته و کلافه بشوی، ولی رویاهایت هیچوقت رنگوبویشان را از دست نمیدهند.》 مریگلد هم با کمرویی جواب داده بود که:《ولی در عوض وقتی میخواهی از رویا بیدار بشوی... خیلی سختتر میشود. وقتهایی که از دروازهی سبز میگذرم و برمیگردم خانه، اصلا دلم نمیآید فکر کنم که سیلویایی وجود ندارد و همهاش توی ذهن خودم است.》 اما به باور زنعمو مریگلد:《لذت رویابافی به رنج و زحمتش میارزد.》 0 3 Mina 1404/3/1 دنیای جادویی مریگلد لوسی مود مونتگمری 3.5 1 صفحۀ 106 تست سکوت، تست خیلی خوبی است. اگر بتوانی با یک نفر نیم ساعت یک جا بنشینی و بیقرار نشوی، دوستهای خوبی برای هم میشوید. وگرنه تا آخر دنیا هم نمیتوانید با همدیگر دوست بشوید و هرچقدر هم زور بزنید، فایده ندارد. 0 15