بریدهای از کتاب دنیای جادویی مریگلد اثر لوسی مود مونتگمری
21 ساعت پیش
《تا جایی که میتوانی به رویاهایت بچسب، مریگلد کوچولو. رویاها جاودانهاند. نه زمان دستش به آنها میرسد و نه سنوسال آنها را کهنه میکند. شاید از واقعیت خسته و کلافه بشوی، ولی رویاهایت هیچوقت رنگوبویشان را از دست نمیدهند.》 مریگلد هم با کمرویی جواب داده بود که:《ولی در عوض وقتی میخواهی از رویا بیدار بشوی... خیلی سختتر میشود. وقتهایی که از دروازهی سبز میگذرم و برمیگردم خانه، اصلا دلم نمیآید فکر کنم که سیلویایی وجود ندارد و همهاش توی ذهن خودم است.》 اما به باور زنعمو مریگلد:《لذت رویابافی به رنج و زحمتش میارزد.》