بریدههای کتاب خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی یادت باشد... 1404/5/27 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 115 رویاهایی که دارید احمقانه نیستند؛ بلکه نقشه راهی است که شما را به مقصد الهی می رساند، کنار نکشید، و اجازه ندهید نظر دیگران ارزش شما را تعیین کند. شانس زندگی فوقالعاده ای که پیش رو دارید را از دست ندهید. 0 0 یادت باشد... 1404/5/27 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 115 از همه انتظار درک و تائید نداشته باشیم از جمله افراد نزدیک به شما. 5 5 Tala 1402/5/9 صورتت را بشور دختر ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 19 رفتن تورو عوض نمیکنه، فقط منظرهی بیرون از پنجرت رو عوض میکنه. باید انتخاب کنی که شاد،شاکر و راضی باشی. 0 3 Tala 1402/5/9 صورتت را بشور دختر ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 16 زندگی به معنیِ به سختی جون سالم به در بردن نیست، زندگی یعنی زیستن... 0 3 Tala 1402/5/9 صورتت را بشور دختر ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 20 مقایسه،قاتل شادیه. تنها کسی که باید از اون بهتر باشید، خود دیروزتونه. 0 6 دخترخوندهیکالینهوور:) 1403/1/7 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره تان گفته می شود دست بردارید تا تبدیل به همان کسی شوید که واقعا هستید ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 46 اولین قدم برای حل یک مشکل، پذیرفتن و اعتراف به داشتن آن مشکل است. 0 4 نسترن لشینی 1404/3/4 صورتت را بشور دختر ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 55 وقتی میفهمم در فکرم کسی را قضاوت می کنم ، خودم را مجبور میکنم که او را نگه دارم و درباره خوبی های او فکر کنم . با انجام دادن این کار یاد می گیرم به جای نگاه به نقاط منفی ، طرز نگاهم را مثبت کنم . 0 0 یادت باشد... 1404/5/27 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 122 هر چقدر دوست داری بخند؛ اما من به این نتیجه رسیده ام که هر چه توهمات عجیب و غریب تر، وقت گذراندن برایم آسان تر. 0 0 Narges helfi 1404/2/12 خودت باش دختر ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 56 سنگ هایی که اغلب به طرف بقیه پرتاب میکنیم در واقع همان سنگ هایی هستن که قبلا به سمت خودمان پرتاب شده اند - خودت باش دختر 0 0 Abbszde 1403/6/18 خود واقعیت ات باش دختر! ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 23 0 2 دخترخوندهیکالینهوور:) 1403/1/8 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره تان گفته می شود دست بردارید تا تبدیل به همان کسی شوید که واقعا هستید ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 53 قضاوت کردن همچنان از مضرترین و نفرت انگیزترین خصایصی است که داریم. قضاوت کردن ما را از متحد بودن دور نگه میدارد و یا اینکه اصلا اجازه نمیدهد باهم متحد شویم. قضاوتهایمان ما را از زیبایی، خوشبینی و دوستی دور نگه میدارد. قضاوتهایمان ما را از داشتن روابط عمیقتر پ غنی تر دور نگه میدارد چون به ظاهر ماجرا چسبیده ایم. خانمها، باید قضاوت کردن را کنار بگذاریم. 0 5 یادت باشد... 1404/5/28 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 174 من احتیاجی ندارم که دنبال یک قهرمان بگردم. همین حالا، در همین لحظه، من قهرمان خودم هستم. 0 0 یادت باشد... 1404/5/28 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 175 شما توانایی تغییر زندگی تان را دارید، همیشه این قدرت را داشته اید. منتظر نباشید کسی از راه برسد و این کار را برای شما بکند. 0 0 یادت باشد... 1404/5/28 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 176 دختر، کنترل زندگی ات را در دست بگیر. دست از خود درمانی بردار. دست از پنهان شدن بردار. دست از ترسیدن بردار. دست از فدا کردن خودت بردار؛ و هرگز نگو که نمی توانم. منفی بافی نکن. با بدنت بد رفتاری نکن. کارت را به فردا، به هفته بعد یا به سال آینده موکول نکن. گذشته را رها کن و به فکر آینده باش. بلند شو، همین حالا، از جایی که هستی، اشک ها و دردهای دیروزت را پاک کن و از نو شروع کن. خودت باش دختر! 0 0 Narges 1404/6/2 دختر جان، خودت باش! (صورتت را بشور دخترجان!) ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 62 مردم به همون اندازه ای که به اون ها اجازه میدید، با احترام کم یا زیاد با شما رفتار میکنند. 0 1 Narges 1404/6/2 دختر جان، خودت باش! (صورتت را بشور دخترجان!) ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 64 اگه برای خودتون ارزش قائل نشید، هیچکس دیگه ای هم ارزش تون رو نمیفهمه. 0 4 Narges 1404/5/28 دختر جان، خودت باش! (صورتت را بشور دخترجان!) ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 43 شما باید اولین اولویت خودتون باشید. اگه به خوبی مراقب خودتون نباشید نمیتونید به خوبی از دیگران مراقبت کنید 0 7 Narges 1404/5/30 دختر جان، خودت باش! (صورتت را بشور دخترجان!) ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 48 قضاوت کردن یکی از آسیب زا ترین و کینه توزانه ترین تمایلاتیه که داریم. قضاوت هامون مانع دوستی های زیبا با اثرات مثبته 0 1 یادت باشد... 1404/5/27 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 126 " نظر دیگران در مورد تو هیچ ارتباطی به تو ندارد." 0 0 یادت باشد... 1404/5/27 خودت باش دختر: از باور کردن دروغ هایی که درباره ات گفته می شود دست بردار! تا تبدیل به همان کسی شوی که میخواهی ریچل هالیس 3.1 31 صفحۀ 127 به عنوان یک هنرمند یا باید تصمیم بگیرید که مسیرتان را ادامه دهید و یا باقی عمرتان را بدون خلق اثری سپری کنید و اجازه دهید که نظر دیگران باعث کشتن استعداد و توانایی های شما بشود. 0 0