بریدۀ کتاب

1403/6/13

سیر عشق
بریدۀ کتاب

طبق استانداردهای اغلب داستان‌های عاشقانه، روابط واقعی خود ما تقریباً به کلی معیوب است و رضایت‌بخش نیست. تعجبی ندارد که جدایی و طلاق اغلب، تنها چاره می‌شود.اما باید مراقب باشیم روابطمان را بر اساس انتظاراتی که یک رسانهٔ هنریِ اغلب گمراه‌کننده بر ما تحمیل می‌کند، قضاوت نکنیم. ایراد از زندگی نیست، بلکه از هنر است. به جای اینکه از هم بپاشیم، باید داستان‌های موثق‌تری برای خودمان بگوییم، داستان‌هایی که چندان بر آغاز تمرکز نکند، وعدهٔ دریافت درک کامل به ما ندهد، مشکلات ما را طبیعی جلوه دهد و راهی غم‌انگیز اما امیدبخش در این سِیر عشق نشانمان دهد.

دقیق و درست.

1403/6/13