بریدهای از کتاب یادداشت های روزانه جلال آل احمد اثر محمدحسن دانایی
1404/3/30
در این خراب شده هر کاری میکند و زیاد هم بد نمیکند. از عکاسی تا نویسندگی و ترجمه، اما خیلی بچه مانده است. خیلی زود جذب میشود، به هر چیز و هر کس. و در سیاست که نگو و نپرس. وقتی از مصدق فیلم برمیداشت، واویلا چه تعریفها میکرد، یا از کاشانی و بعد هم به ترتیب از زاهدی و شاه و علا و هر پدرسوخته دیگری همینطور مجذوب ومفتون شده و آمده بود که من برای برنامه نفت کنسرسیوم در رادیو خبر تهیه کنم که نکردم و گفتم چرا حاضر به همکاری نیستم.در غیابم باز برای سیمین میگفته که فلانی اشتباه میکند و الخ. این هم از گلستان(ابراهیم).
سامان
1404/3/31