بریدهای از کتاب درنده باسکرویل اثر آرتور کانن دویل Fatima دیروز درنده باسکرویل آرتور کانن دویل 4.3 11 صفحۀ 167 51 3 5 (0/1000) نظرات دختری که در اعماق کتابها افتاد دیروز مثلا من میدونم کتاب درمون همهٔ دردهاست، اما نمیتونم اثباتش کنم.2 2 سیدصالح دیروز کسی رو که میخواید بهش اثبات کنید، مدتی مشغول کتاب کنید تا خودش به این علاج پی ببره. خودم به توصیه مکرر یکی دو نفر به خوندن فلان کتاب و فلانن و قرض دادن کتاب به زور، وارد این دنیای جذاب شدم و به این حقیقتی که گفتید تا حدودی رسیدم 3 دختری که در اعماق کتابها افتاد دیروز بله درسته👌🏼 @Saleh 1
سیدصالح
دیروز