بریده‌ای از کتاب یک عمر کار : درباره مادر شدن اثر ریچل کاسک

1404/3/16

بریدۀ کتاب

بچه در فرهنگ بارداری نقش عجیبی ایفا می‌کند‌. هم قربانی است و هم یک فرمانروای مستبد. تقدیر این موجود این است که فقط در لحظهٔ کمال که همان تولدش باشد زندگی کند و پس از آن تباه و فاسد می‌شود، انسان و گناهکار می‌شود، گریه می‌کند و فریاد می‌زند و به وادی واقعیت بازمی‌گردد. اما در دوران بارداری بچه اعجوبه است، معجزه است، کفاره است.

دو سه بار خوندم تا ببینم کجاش باعث میشه حسم بهش منفی باشه.
«انسان و گناهکار می‌شود» اشاره داره به باور مسیحیت درمورد گناه ذاتی انسانها. بخاطر نافرمانی آدم ابوالبشر. چیزی که برای ما ناپذیرفتنیه و فرزندانمون رو پاک‌ترین و دوست داشتنی ترین مخلوقات می‌بینیم.

1404/3/19

من اینطور فکر نمی‌کنم. بچه‌ها هرچی بززگتر میشن تقدسشون در ذهن ما هم کمتر میشه. چون طبیعت انسان با خطا کردن گره خورده و این بچه‌ها هم آلوده میشن به همون خطاهایی که هممون داریم.