بریده‌ای از کتاب آشنایی با قرآن (تفسیر سوره های طلاق، تحریم، ملک و قلم) اثر مرتضی مطهری

بریدۀ کتاب

قرآن می‌گوید که دو فکر صددرصد متضاد و دو قطب متضاد با همدیگر سازش ندارند. ولی دنیای امروز نشان داد که چنین کاری می‌شود کرد، منتها «شدن» از قبیل همان داستان که شخصی به دیگری گفت این کار نمی‌شود و حرام است، گفت ما کردیم شد! اینها هم یک چنین کاری کردند. هنوز هم از اینکه کاپیتالیسم و کمونیسم دو قطب صددرصد متضادند دم می‌‏زنند. آخر در چه متضادند؟ در آنچه که مربوط به مردم است که نهایت سازش را کردند. ناسازگاری‏شان از قبیل همان ناسازگاری عسل و خربزه است که طبیبی به شخصی گفت این دو را با هم نخور، نمی‌سازند؛ خورد و دل درد گرفت. طبیب گفت: نگفتم با هم نمی‌سازند؟! گفت: اتفاقاً با همدیگر خوب ساخته‌اند ولی پدر مرا دارند درمی‌آورند!

😄😄صوت این بخش باید جالب باشه

تا حالا گوش ندادم به صوت های شهید مطهری