بریدهای از کتاب ایکه باگ اثر جی. کی. رولینگ
1403/11/9
صفحۀ 197
((اوه، اولین چیزی که آدم تو مدرسهی آشپزی یاد میگیره، اینه که کیک و کلوچهی بهترین شیرینیپزها هم ممکنه بسوزه یا خمیر بشه. آنوقت باید آستینها را بالا زد و از اول شروع کرد. آه و ناله چیزی رو درست نمیکنه!))
((اوه، اولین چیزی که آدم تو مدرسهی آشپزی یاد میگیره، اینه که کیک و کلوچهی بهترین شیرینیپزها هم ممکنه بسوزه یا خمیر بشه. آنوقت باید آستینها را بالا زد و از اول شروع کرد. آه و ناله چیزی رو درست نمیکنه!))
(0/1000)
نظرات
1403/11/9
فکر کنم فونت کتابت خیلی ریزه ، چون من دارم چاپ پرتغال رو میخونم و این تیکه توی صفحه ۲۴۹ عه .
4
1
1403/11/9
آره کلا چاپ تندیس چشم آدم رو ضعیف میکنه انگار 😂🤦🏻♀️فونتش واقعااا ریزه. یکی از دوستهام ایکاباگ نشر پرتقال رو داشت و حجمش از مال تندیس بیشتر بود.
0
1403/11/9
آره حجمش بیشتره . فکر کنم نشر تندیس چون فونتش ریزه برای همین حجمش از مال نشر پرتقال کمتره . ولی اگر فونت بزرگ باشه و حجم بیشتر بهتر از اینه که حجم کمتر باشه و فونت ریز تر @zahragohari
1
1403/11/9
آره ... البته قیمتش ارزون تر درمیاد از مال پرتقال به خاطر حجمش... ولی خب پرتقال چاپ بهتری داره:) @suki2011entj
0
🇵🇸زهرا سادات گوهری🇵🇸
1403/11/9
1