بریده‌ای از کتاب ایکه باگ اثر جی. کی. رولینگ

بریدۀ کتاب

صفحۀ 197

((اوه، اولین چیزی که آدم تو مدرسه‌ی آشپزی یاد می‌گیره، اینه که کیک و کلوچه‌ی بهترین شیرینی‌پزها هم ممکنه بسوزه یا خمیر بشه. آن‌وقت باید آستین‌ها را بالا زد و از اول شروع کرد. آه و ناله چیزی رو درست نمی‌کنه!))

((اوه، اولین چیزی که آدم تو مدرسه‌ی آشپزی یاد می‌گیره، اینه که کیک و کلوچه‌ی بهترین شیرینی‌پزها هم ممکنه بسوزه یا خمیر بشه. آن‌وقت باید آستین‌ها را بالا زد و از اول شروع کرد. آه و ناله چیزی رو درست نمی‌کنه!))

110

17

(0/1000)

نظرات

Vanda ; ☆

Vanda ; ☆

1403/11/9

عه من میخواستم امروز این تیکه‌ی کتاب رو به عنوان بریده بذارم 😂😭🎀
3

1

الان رفتم دیدم قبل منم گذاشتن این بریده رو😂🤦🏻‍♀️😭  

1

Vanda ; ☆

Vanda ; ☆

1403/11/9

پس ایرادی نداره منم بذارم..؟
@zahragohari 

1

نه نه اشکالی نداره❤
@suki2011entj 

1

Vanda ; ☆

Vanda ; ☆

1403/11/9

فکر کنم فونت کتابت خیلی ریزه ، چون من دارم چاپ پرتغال رو میخونم و این تیکه توی صفحه ۲۴۹ عه .
4

1

آره کلا چاپ تندیس چشم آدم رو ضعیف میکنه انگار 😂🤦🏻‍♀️فونتش واقعااا ریزه. یکی از دوستهام ایکاباگ نشر پرتقال رو داشت و حجمش از‌ مال تندیس بیشتر بود. 

0

Vanda ; ☆

Vanda ; ☆

1403/11/9

آره حجمش بیشتره . فکر کنم نشر تندیس چون فونتش ریزه برای همین حجمش از مال نشر  پرتقال کمتره . ولی اگر فونت بزرگ باشه و حجم بیشتر بهتر از اینه که حجم کمتر باشه و فونت ریز تر
@zahragohari 

1

آره ... البته قیمتش ارزون تر درمیاد از مال پرتقال به خاطر حجمش... ولی خب پرتقال چاپ بهتری داره:)
@suki2011entj 

0