بریدهای از کتاب تصویر دوریان گری اثر اسکار وایلد
1404/1/19
من امشب از خودم خسته شدهم. دلم میخواد کس دیگری باشم.
من امشب از خودم خسته شدهم. دلم میخواد کس دیگری باشم.
1404/1/21
حوصله نداشتم بخونمش گفتم هوش مصنوعی خلاصه اشو برام بگه اما از نمادسازی نویسنده و دغدغه ذهنیش خیلی لذت بردم.
1404/1/21
بالاخره ما هم که عمرمون محدوده نمیتونیم همهی کتابای دنیا را بخونیم. پس بهتره مورد علاقه هامون را بخونیم و بقیه را بگیم هوش مصنوعی خلاصه شو بگه😅 @narguess
1404/1/21
قبول دارم عمر محدوده. ولی هدف تجربهکردنه. مسیر، خودش هدفه. وگرنه همهچیز رو میشه تو یک یا چند جمله خلاصه کرد و شنید و خوند و دید. و رفت سراغ بعدی. ولی اینطوری هم قرار نیست برسید همهچیز رو بدونید. پس حداقل اونهایی که میخوانید رو واقعا خوانده باشید! اینجوری هیچ کدوم جزو تجربههای زیسته محسوب نمیشن. فیلم و سریال هم میزنید جلو؟:)) @fp75
1404/1/21
ممنون عزیزم. واقعیت با شخصیت دوریان گری توی سریال سابرینا آشنا شدم برام سوال بود که چرا توی سریال از این کاراکتر کارکرد گرفتن که بعد که داستانش را متوجه شدم علت انتخاب شخصیت را فهمیدم.
1404/1/21
خواهش میکنم:) سابرینا رو من یک قسمت دیدم همون اوایلی که میومد و نتونست جذبم کنه و ادامه ندادم. و نمیدونم چهطور ازش استفاده کرده. اگر خیلی جذاب استفاده میکرد و جذبش میشدم، از اون طریق هم ممکن بود خوانش کتابش در مسیرم قرار بگیره!
نرگس عمویی