بریدهای از کتاب پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی اثر گلستان جعفریان
1403/8/1
احمد در هر جمعی بود، این حرف را می زد: «جمهوری اسلامی، جمهوری تامین دنیای شما نیست، جمهوری تامین ایمان است. جمهوری امتحان الهی است برای جوان ها. مادرها و پدرها، همسران و همه تا اصحاب الجنه و اصحاب النار را از هم متمایز شوند و جبهه اسباب این سنجش است.
1403/9/1
من منظور شهید از "شما" رو نفهمیدم. منظورشون از "شما" مردم عادی بوده یا مسئولین؟ در حکومت پیامبر (ص) در مدینه و حکومت امیرالمومنین (ع) این موضوع در مورد مردم نبود. اتفاقا توجه ویژه به معیشت مردم داشتن و جزء وظایف حکومت اسلامی میدونستن و حتی امام علی (ع) در مورد اقدامات اقتصادیشون میفرمایند: "همه افراد در کوفه، حتی پایینترین طبقه از نان گندم میخورد و سرپناه دارد و از آب سالم فرات مینوشد." و تازه از این وضعیت راضی نبودند. https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=46597 امام خمینی (ره) هم نظر به دنیای مردم داشتند:"ما علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد" و یه نکته ی دیگه اینکه ما برای چه چیزی انقلاب کردیم با اینکه جمهوری اسلامی چه وظیفه ای داره دو تا موضوع مختلفه به نظرم. ما برای اینکه نون شبمون تامین بشه قیام نکردیم ولی حکومت اسلامی وظیفه تامین حداقل های معیشت مردم رو به عهده داره.
فاطمه ترکاشوند