یگانه ابوطالبی تاریخ عضویت:فروردین 1403 یگانه ابوطالبی دنبال کردن @yeganeh_ab 5 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(21 کتاب)56امتیاز دنبال کردن0یادداشت9امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 21 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 5 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب یگانه ابوطالبی 1403/4/28 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 174 صفحۀ 176 گفت تا حالا آنچه از دستم بر می آمد کردم. بگذار بچرخد؛بگذار بجنگیم. 0 0 یگانه ابوطالبی 1403/2/5 موش ها و آدم ها جان اشتاین بک 4.0 150 صفحۀ 142 او در تعریف رسالت خود میگوید: «اگر دو نفر بکوشند که در دل هم راه یابند و احساسات هم را درک کنند نسبت به یکدیگر مهربان خواهند شد و به هم کمک خواهند کرد کوشش در تفاهم هرگز به کینه نمی انجامد، بلکه همیشه به جانب عشق راهبر است. )) 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.