ButterfIy:) ButterfIy:) دنبال کردن @white.butterfiy عضویتمرداد 1404 5 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(20 کتاب)0امتیاز دنبال کردن چرا انسان ها عاشق چیز هایی میشوند که به انان اسیب میرساند؟ 6یادداشت3امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 20 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 20 کتاب یادداشتها ButterfIy:) 1404/5/31 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 348 نحوهی روایت داستان واقعا برام جذابه این کتاب واقعا با این حجم کمش زیباست 0 0 ButterfIy:) 1404/5/31 Haunting Adeline 2.2 32 این کتاب حتی ارزش نداره اسمش اورده بشه . متاسفانه بعد از اینکه فضای مجازی وارد زندگی ها شده خیلی از رفتار ها و کار هایی که در نظر ادم ها بدی میاومده الان دیگه عادی سازی شده .حالا به هر روشی هم که میخواد باشه یا به صورت فیلم باشه یا حتی به نشانه های فرهنگ (کتاب). بحث من با اون ادمایی که این کتاب رو میخونن . خوششون میاد از همچین محتوای مریض گونه ای ! و حتی اون رو تبلیغ میکنن . تویی که همچین کتابایی میخونی و توی هزار هزار جور اپ تبلیغش میکنی و ازش ادیت میزنی که من فلان کتاب رو میخونم و از این ژانر کتاب خونه دارم و اسمم کتاب خونه . متاسفم عزیزم تو یه مریض بیش نیستی این کتابایی که جمع کردی فقط کلکسیونی از نشانه های بیماریته! اسم کتاب رو به هر نوشته مضحکی نمیدن ! 0 8 ButterfIy:) 1404/5/30 صبح آوریل هوارد فاست 5.0 1 این کتاب از اون دسته کتابایی که هزاران هزار بار ارزش خوندن داره و واقعا کتاب قوییه 0 0 ButterfIy:) 1404/5/28 باغ زمستانی کریستین هانا 4.5 1 بنظرم از بهترین کتاب هاییه در ژانر خودش . اوایل داستان ممکنه خیلی بهش جذب نشید ولی در ادامه اصلا نمیتونید کتاب رو زمین بگذارید . کتاب فضای داستانی خیلی زیبایی داره و بنظرم اگر میخواید بدونید توی دوره حکومت استالین بر روسیه و پاکسازی بزرگش و جنگ جهانی دوم چه بر سر مردم اونجا اومده باید این کتاب رو بخونید 0 0 ButterfIy:) 1404/5/26 مردی با لباس قهوه ای آگاتا کریستی 3.8 7 کتاب واقعا معای خیلی خاص جذابی داشت و جدا از اون کم کمی طعم عشق میداد و خیلی زیبا بود ! روشنه که این کتاب واقعا با کتاب های جنایی که این روزا ترند شدن و زیاد دیده میشن فرق داره و واقعا بنظرم ارزش خوندن داره 0 5 ButterfIy:) 1404/5/25 سنگدل ماریسا مییر 4.2 275 باید اعتراف کنم داستان واقعا با اون چیزی که توی فضای مجازی راجع بهش میگن زمین تا اسمون فرق داشت! کتاب واقعا خیلی کلیشه داشت 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ButterfIy:) 1404/5/28 کتاب هایی در رابطه با جنگ جهانی دوم 3 کتاب کتاب هایی که فضای جنگ جهانی رو به صورت داستانی جذاب توضیح میدن(بروز میشه) 0 0 بریدههای کتاب ButterfIy:) 1404/5/28 باغ زمستانی کریستین هانا 4.5 1 صفحۀ 128 "مر، تو از همه چیز و کس مراقبت میکنی اما چه کسی از تو مراقبت میکنه؟" 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.