𝖲𝗄𝗒 𝖲𝗄𝗒 دنبال کردن @the_sky عضویتخرداد 1404 16 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(54 کتاب)0امتیاز دنبال کردن 𝘛𝘰𝘬𝘪 𝘥𝘰𝘬𝘪~ 0یادداشت17امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 54 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 11 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب 𝖲𝗄𝗒 1404/5/28 دسته چهارم ربکا یاروس 4.6 86 صفحۀ 125 آدمها توی جنگ جونشون رو از دست میدن. افتخاری نداره که آدم وایسته کنار و مثل شاعرها دربارهٔ جنگ شعار بده. 0 2 𝖲𝗄𝗒 1404/5/24 من عاشق امید شدم زهرا نیککار 4.0 7 صفحۀ 219 توی زندگی همه چیز قماره، عزیزم. حتی همین عشق. 0 2 𝖲𝗄𝗒 1404/5/24 من عاشق امید شدم زهرا نیککار 4.0 7 صفحۀ 111 پرسیدن اینکه چطور با یک نفر دوست شدی، مثل این است که بپرسی دنیا چطور به وجود آمده است. پروسه دارد. نه خطی است و نه تناوبی. آدم ها برخلاف دنیا، آنقدر پیچیده نیستند که ما تصور میکنیم. گاهی اوقات فقط باید بخش کوچکی از خودتان را ارائه دهید، بخش کوچکی از زمانتان را و همانطور که کاف به زودی متوجه میشود، بخش کوچکی از محبتتان را. 0 1 𝖲𝗄𝗒 1404/5/1 سنگدل ماریسا مییر 4.2 253 صفحۀ 285 -جست قلب من مال توئه. نمیدونم لایقش هستی یا نه. نمیدونم تو یه قهرمانی یا یه آدم بدذات؛برام اهمیتی هم نداره، به هر حال، قلب من مال توئه. 0 10 𝖲𝗄𝗒 1404/3/26 قصههای همیشگی؛ آخرین نبرد کریس کالفر 4.6 25 صفحۀ 293 گفت:عزیزم، خوشبختی ابدی وجود داره، ولی اون چیزی نیست که تو فکر میکنی. خوشبختی ابدی راه حل مشکلات زندگی نیست و تضمین نمیکنه که زندگی آسونی داشته باشی؛ این یه قوله که ما به خودمون میدیم تا همیشه به بهترین شکل زندگی کنیم؛ مهم نیست چه شرایطی برامون پیش بیاد. اون وقت هایی که با وجود دلشکستگی روی شادی تمرکز میکنیم، وقتی تصميم میگیریم توی روزهایی که لبخند زدن سخته بخندیم و وقتی به جای نداشته هامون، نعمتهایی رو که داریم میشمریم... معنی واقعی خوشبختی ابدی همینه. با بینقص بودن به اونجا نمیرسی؛ برعکس، این طبیعت انسانیمونه که ما رو هدایت میکنه. قصه ها همیشه سعی داشتهان این رو بهمون یاد بدن. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.