علیرضا صابر علیرضا صابر دنبال کردن @sbr_alireza 13 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(24 کتاب)0امتیاز دنبال کردن alireza_saber 3یادداشت24امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 24 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 10 کتاب یادداشتها علیرضا صابر 1403/5/10 خاطرات یک کتابفروش شان بایتل 3.5 4 گاها کمی حوصله سر بر میشه ولی نقاط بانمک و دوست داشتنی هم داره 0 2 علیرضا صابر 1403/4/23 فهرست مهمانان لوسی فولی 3.6 65 جالب هیجان انگیز و تا حدی غیر قابل پیش بینی 0 0 علیرضا صابر 1403/4/12 دختری در قطار پائولا هاوکینز 3.5 47 به نظرم نمیشه گفت توی ژانر جنایی و پلیسی جایگاه خفنی داره ولی در کل متن داستان جالب و نوشته ی گیرا و موضوع دوست داشتی ای داره 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب علیرضا صابر 1403/4/11 نجواگر الکس نورث 4.1 85 صفحۀ 100 - « همیشه یادت باشه ... اگه لای در باز باشه ... توی یه چشم به هم زدن نجواها توی گوشت حرف میزنن.» + بقیش رو هم بگو - دلم نمیخواد + می گم بگو - « همیشه یادت باشه اگه تنها بری بیرون... توی یه چشم به هم زدن فکر برگشتن به خونه رو باید از سرت بیرون کنی. » - « همیشه یادت باشه... اگه چفت پنجره رو نندازی... توی یه چشم به هم زدن صدای تق تقش رو به شیشه میشنوی. » 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.