حسینی حسینی دنبال کردن @sadath14 25 دنبال شده 21 دنبال کننده کتابدوست(58 کتاب)660امتیاز دنبال کردن0یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 58 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب حسینی 1403/12/1 گمشده شهرزاد سوزان فلچر 4.3 11 صفحۀ 202 قصهها سرشار از معنی هستند. ای بسا به خاطر آنچه شما فکر می کنید در قصه ای نهفته است شیفته ی آن قصه می شوید اما از آنچه قصه با شنوندگان شما میکند، هرگز نمی توانید مطمئن باشید. اگر دارید قصه ای برای کودکان تعریف میکنید تا به آنها سخاوت و گشاده دستی بیاموزید شاید آنها به جای آنچه منظور شماست توجه شان را به بخشی از قصه که قهرمان آن درون خمره ای از روغن زیتون پنهان میشود، متمرکز کنند و بعد تمام فردای شان را به کشمکش در این باره بگذرانند که کدام یک از آنها زودتر از دیگران دست به چنین تجربه ای بزند. مردم آنچه را نیاز دارند از قصه ها می گیرند. قصه ها اغلب از قصه گوها فرزانه ترند. 0 3 حسینی 1403/11/16 و تنها باد می داند ایمی هارمون 4.6 9 صفحۀ 268 از نظر ما مسئلهی مرگ و زندگی است، از نظر بریتانیاییها چیزی جز مانور سیاسی نیست درمورد دیپلماسی حرف میزنند، درحالیکه ما میدانیم دیپلماسی یعنی سلطه. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.