فاطمه محمدی

28 دنبال شده

20 دنبال کننده

#مادری_افتخارم_است

بسم الله الرحمن الرحیم
رمان شکوفه‌های عناب از زبان ۴ راوی یا شاهد واقعه روایت می‌شود. رمانی قطور که خواندنش حوصله‌ی زیادی می‌خواهد. درخلال روایت اعدام جهان‌گیر خان، روزنامه‌نگاری در دوران مشروطه، به توپ بستن مجلس نیز روایت شده.
چند نکته درمورد این رمان :
۱. کار آقای جولایی کم نظیر هست. شخصیت‌پردازی فوق العاده عالی انجام شده.
۲. توالی راوی‌ها رعایت نشده. که کمی موجب گیج شدن خواننده می‌شود. هر راوی شروع به صحبت می‌کند باید چند خطی بخوانیم تا متوجه بشویم کدام شخصیت دارد صحبت می‌کند. البته ممکن است نویسنده از قصد توالی راوی‌ها را رعایت نکرده تا اوضاع آشفته‌ی آن زمان را نشان بدهد.
۳. شخصا با راوی اول یعنی همسر جهانگیر‌خان ارتباط برقرار نکردم. این شخصیت تا اخر داستان منفعل است و صرفا خاطراتی را بازگو می‌کند. اما اخر داستان متحوا می‌شود و تصمیم می‌گیرد پسرش را مانند همسرش تربیت کند تا ادامه‌ دهنده‌ی راه پدر شود.
۴. شخصیت بوریس، ستوان روس، از همه بیشتر من را جذب کرد. کل رمان را به خاطر او خواندم.
۵. تعداد کلماتی کهلنروزه کاربرد ندارند و در همان زمان قاجار استفاده می‌شدند زیاد است. این موضوع برای من جذاب بود و من را وا می‌داشت به دنبال معنی آن ها بروم. هرچند از سیاق جمله معنی تا حدی مشخص بود.
۶. آقای جولایی، روس‌ها رو به توپ بست😅 و انگلیس‌ها را فراموش کرد. (بیشتر از این توضیح نمی‌دم)

و من الله توفیق

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها