mahdieh sadeghi
5 دنبال کننده
بعضی وقتا آرامش کتاب خوندن رو میدوستم
یادداشتها
باشگاهها
این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.
چالشها
این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.
لیستها
این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.
بریدههای کتاب
این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.
فعالیتها
1402/1/12
mahdieh sadeghi پسندید.
امیررضا سعیدینجات یادداشت نوشت.
1403/2/17
mahdieh sadeghi پسندید.
سیده عاطفه سالاری یادداشت نوشت.
1402/9/7
mahdieh sadeghi پسندید.
forouzan بریدۀ کتاب منتشر کرد.
1403/9/5
mahdieh sadeghi پسندید.
فریبا محمدکریمی تا صفحۀ 78 خواند.
1403/9/6
78 / 280 % 27
mahdieh sadeghi پسندید.
فاطمه معروفی بریدۀ کتاب منتشر کرد.
1403/9/5
mahdieh sadeghi پسندید.
عاطفه سادات قریشی یادداشت نوشت.
1403/6/29
4.8
46 / 376 % 12
4.1
1403/9/2
من بیشتراینطور وقت ها فیلم یا سریال پیشنهاد میدم ،اما فکر می کنم خوندن شعری که خیلی سخت خوان و غمگین نباشه حداقل برای خودم آرامش بخشه، فاضل نظری گزینه خوبیه یا اشعاری که طبیعت رو وصف می کنند
آره تاحدودی میدونم .
امشب حتما میرم سراغ شلومو سند
حتی بنظر میاد هندوئیسم افراطی یا همون هندواتوا یه کپی از صهیونیسمه
ولی میدونید مشکل اصلی اینجاست جامعه ایرانی بر خلاف جامعه اعراب که جنگیدن و شکست خوردن از اسراییلی ها،چون در گذشته نبرد مستقیمی با اسرائیل نداشته نه علت این درگیری هارو می فهمی و نه متوجه خطر میشه
فکر می کنه مسئله جمهوری اسلامیه
پ.ن. به خاطر وقت زیادی که ازتون گرفتم شرمنده، ممنون که به خوبی پاسخ می دید
1403/4/30
بله درست میگید اما خب بعضی از این مسائل دیگه کاملا واضح هستند و دیگه پنهان نیستن، یه مسئله ای هم بنظرم برای شناخت یهود صهیونیسم الزامیه شناخت متون مذهبی و اسطوره هاشونه که یه بخش زیادی از هویتشونو بر اساسش شکل می دن مثلا از داستان سامسون و دلیله برای سرکوب فلسطینی ها و ماجرای عید پوریم و استرو خشایار شاه برای ترویج دشمنی با ایرانیا استفاده می کنن
1403/3/10
1403/4/30
یه خرده از اولای اختراع قوم یهود خوندم، زرسالاران پارسی و یهودی آقای عبدالله شهبازی هم خیلی کتاب خوبیه
ممنون فهرستتون رو دیدم،متاستاز اسرائیل رو حتما می خرم
1403/4/30
آره و شنیدم که دارن سعی می کنن یه سری استباط برای اون اسباط گمشده بنی اسرائیل دست و پا کنند
یادم نیست کجا خوندم ولی گفته بود که راه تضعیف و شکست اسرائیل همین شکاف های درونی خودشه، سال گذشته یه فایل pdf پیدا کردم که متعلق به اواخر دهه هشتاد از سایت اسرائیل به فارسی بود که الان متاسفانه گمش کردم ،جدا از اینکه پر از گفته های متناقض بود مدام خبر انتشار کتاب آشپزی ایرانی، بزرگداشت شعرای ایرانی به خصوص مولانا و سنت هایی مثل نوروز و یلدا لابه لای خبرها بود من حس کردم که جوامع مختلف یهودی ساکن اسرائیل یه جورایی بشه گفت برخورد تمدنی باهم دیگه دارن، از اون طرف هم گزارش هایی از رفتارهای نژاد پرستانه با یهودی های سیاه پوست اتیوپی تبار می رسه، انگار این گروه ها میخوان موجودیت خودشون رو نشون بدن
علاوه براون ارتش آزاد سوریه هم هست
1403/4/25
همینطوره ،ما فقط به اون هایی که در نبرد تن به تن کشته شدن یا ترورشون کردن اهمیت میدیم و آسیب های جانبی رو فراموش می کنیم
1403/4/30
اتفاقا بازگشت به رام الله جزو کتاباییه که حتما میخوام بخونم، راستش اون چنان که باید راجع به فلسطین اطلاعات ندارم فضای رسانه ای ایران هم بیشتر پروپاگانداس