محمد صادق محمدی محمد صادق محمدی دنبال کردن @m_sadegh 13 دنبال شده 12 دنبال کننده کتابدوست(15 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 15 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها محمد صادق محمدی 1401/3/20 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 83 عالیه. پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونیدش 0 7 محمد صادق محمدی 1401/2/28 نخل و نارنج یامین پور 4.4 173 آقای وحید یامین پور داستان زندگی شیخ انصاری رو با قلم زیباشون روایت کردند. 0 16 محمد صادق محمدی 1401/2/28 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 256 این کتاب رو همه میتونن بخونن بجز آدمای احساسی چون وقتی فراموش میکنی این کتاب طنزه و بغض میکنی و چشمات تار میبینه با یه جمله دچار آچمز میشی😂 🤣🥺 0 14 محمد صادق محمدی 1401/2/28 من او رضا امیرخانی 4.2 171 این کتاب واقعا شمارو درگیر میکنه. حس زندگی توی زمان قدیم و زندگی کردن با رفیق واقعی توی جمع خانواده اصیل و مهربون و داشتن یه عشق پاک واقعاً دلنشینه. یا علی مددی 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.