Emi Emi دنبال کردن @lilii عضویتمهر 1402 19 دنبال شده 18 دنبال کننده کتابدوست(35 کتاب)15امتیاز دنبال کردن the books 1یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 47 کتاب یادداشتها Emi 1402/7/10 They both die at the end آدام سیلورا 4.1 337 اگه میخواید واقعا زندگی کنید این کتابو بخونید:) 🙂💙 1 30 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Emi 1404/4/23 ریلا در اینگل ساید جلد 8 لوسی مود مونتگمری 4.7 67 صفحۀ 48 اگر درد نداشت مهم نبود. از مردن نمیترسم... ترس من از درد قبل از مردن است... آدم وقتی میمیرد،تازه راحت میشود... ولی جان کندن خیلی ترسناک است. 0 13 Emi 1404/4/21 کمی قبل از خوشبختی انیس لودیک 3.8 6 صفحۀ 200 زمان هایی که نیاز به راهنمایی داشت و اوضاع از کنترلش خارج بود،وقتی هیچ چیز درست پیش نمیرفت و یا برعکس،مواقعی که همه چیز مرتب بود همیشه سراغ او میرفت. با چنین دوستی اگر انسان غم هایش را تقسیم کند آن ها نصف میشوند و اگر شادی هایش را با او تقسیم کند آن ها دو برابر میشوند. 0 7 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.