کوثر اسدالهی کوثر اسدالهی دنبال کردن @kosarasad عضویتشهریور 1402 4 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(23 کتاب)0امتیاز دنبال کردن5یادداشت7امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 23 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها کوثر اسدالهی 1402/6/9 - 22:56 تو را خانه ای هست کامران پارسی نژاد 3.8 5 خیلی زیبا بود ، خیلی ترغیب شدم که بیشتر تاریخ ایران بخونم و تا به حال اینجوری سلسله پادشاهی برام جذاب نبوده ، البته کتاب راجع به یه عالم شیعه هستش 😅 0 2 کوثر اسدالهی 1402/6/9 - 22:55 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 65 به شدت قشنگ قشنگ قشنگ و در نهایت درد ی تا مغز استخوان 0 3 کوثر اسدالهی 1402/6/9 - 22:54 حسین (ع) از زبان حسین (ع): زندگی و زمانه امام حسین (ع) از زبان ایشان محمد محمدیان 4.4 50 این مدل کتاب از زبان خود ائمه خیلی به دلم میشینه و راحت تر ارتباط میگیرم . برای منی که خوندن کتاب تاریخی سخته این مدل واقعا جذابه 0 3 کوثر اسدالهی 1402/6/9 - 22:53 مستند داستانی کف خیابون جلد 1 محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 73 بینهاااایت قشنگ . رمان امنیتی کف خیابون های ایران . اصلا دلم نمیاد زیباییشو وصف کنم چون میدونم حق مطلب ادا نمیشه 0 0 کوثر اسدالهی 1402/6/9 - 22:51 مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا محمدرضا حدادپور جهرمی 0.0 132 خیلی قشنگ .اصلا نمیشه بذاری زمین تا وقتی تموم بشه تازه اون موقعست که دست به دست بین دوستات میچرخه 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.