خاطره خاطره دنبال کردن @khaterecxll 0 دنبال شده 2 دنبال کننده سرکتابدوست(111 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت25امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 111 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها خاطره 1403/6/1 یک: مرثیه ای برای عشق سارا کروسان 4.4 16 زیبا دوست داشتنی عمیق؛ با دو خواهر ک احساساتشون به بهترین شکل شمارو همراه میکنه 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب خاطره 1403/6/23 بریت ماری اینجا بود (متن کامل) فردریک بکمن 4.1 56 صفحۀ 139 بعضی وقتها راحت ترین کار این است که آدم فقط زندگی کند، بدون اینکه خودش را بشناسد، بدون اینکه بداند به کجا میرود، همین بس که میداند کجاست. 0 0 خاطره 1403/6/19 یادداشت های اینجانب لئونید نیکلایویچ آندری یف 3.9 10 صفحۀ 46 و همیشه جایی وجود میداشت که فکر آزرده ی آدمی در پس آن پنهان شود. 0 0 خاطره 1403/6/5 ما در برابر شما جلد 2 فردریک بکمن 4.3 22 صفحۀ 19 لئو فکر میکرد حالا اوضاع بهتر میشود اما بدتر شد. دوازده سال دارد و این تابستان یاد میگیرد که مردم یک دروغ ساده رو ترجیح میدهند به یک راست پیچیده، چون دروغ مزیتی دارد که شکست ناپذیرش میکند: حقیقت باید بتواند تمام جرئیات یک حادثه را باز کند و شرح دهد، اما دروغ فقط کافی است باور کردنی باشد. 0 22 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.