... تاریخ عضویت:تیر 1404 ... دنبال کردن @katrin_ 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(36 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 36 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها ... دیروز سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 396 توی یه کلمه بخوام توصیفش کنم ``شاهکار`` بود 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب ... 3 روز پیش سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 131 صفحۀ 153 حال آشفته ی کسی را دارم که بی تاب است و می خواهد خوابی را که دیشب دیده برای کسی تعریف کند ولی کسی را ندارد 0 2 ... 5 روز پیش خاطرات خانه اموات فیودور داستایفسکی 3.8 22 صفحۀ 378 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.