زهره زهره دنبال کردن @kateb. 6 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(1 کتاب)17امتیاز دنبال کردن ؟. 0یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 1 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز پایان چالش : 9 روز دیگر % 55 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب زهره 9 ساعت پیش جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 78 صفحۀ 49 اصلاح انسان در كاستي دادن به او نيست، در تكميل و اضافه كردن به او است. وظيفه ای كه خلقت بر عهده انسان قرار داده است در جهت مسير خلقت است، يعني در تكامل و افزايش است نه در كاستي و كاهش. مبارزه با خودپرستي مبارزه با"محدوديت خود"است. اين خود بايد توسعه يابد. 0 0 زهره 7 روز پیش انسان در قرآن مرتضی مطهری 3.7 3 صفحۀ 65 انسان آن چیزی نیست که آفریده شده است، بلکه آن چیزی است که خودش بخواهد باشد. آن چیزی است که مجموع عوامل تربیتی و از آن جمله اراده و انتخاب خودش او را بسازد. 0 0 زهره 1404/1/27 انسان در قرآن مرتضی مطهری 3.7 3 صفحۀ 36 0 0 زهره 1404/1/20 کتاب روضه: گزیده مستند روضه الشهدای ملاحسین واعظ کاشفی محمد حقی 3.7 15 صفحۀ 107 حُرّ پیش آمد و نام و نسب خود بگفت. حُسَین گفت:« یا حُرّ أ لَنا اَم عَلَینا؟» به یاری ما آمده ای یا به حرب ما؟ حُرّ گفت که به حرب شما! حُسَین گفت:« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللّهِ العَلیِّ العَظیم» 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.